Har du lyst til å lære deg judo?

Judo er en spennende og utfordrende idrett hvor du lærer alt fra koordinasjon og balanse til styrke og hurtighet. Meld deg på vår gratis Judo Camp for nybegynnere (12-18 år) i uke 31 i Bjølsenhallen. Det blir en spennende, morsom og lærerik uke med masse ulike øvelser, men også tid til å nyte været og bli kjent med de andre deltakerne. Det er begrensede plasser, så ikke vent med å melde deg på!

 

   

 

Meld deg på her

Hva er judo?

Se filmen nederst!

Judo er en japansk fullkontakt kampsport, utviklet i 1882 av Jigoro Kano fra jujutsu. Japansk «ju» betyr «myk» og «do» betyr «vei» – det vil si «den myke veien».  Judo inneholder ingen slag eller spark, men handler om å utnytte motstanderens styrke til egen fordel, ta kontrollen og få hun eller han ut av balanse. 

Hvem kan være med på judo?

Jodo passer for alle. Judo stiller størst krav til teknikk, samhandling og koordinasjon. Judotreningen er svært variert og inneholder i tillegg til teknisk og fysisk trening også elementer fra bl.a. turn, lek og samarbeid

Trenger jeg noe utstyr?

Du trenger ikke noe spesialutstyr, men du må ha med treningstøy, skift og drikkeflaske. Vi stiller med judo-drakter til deltakerne.

Hvor?

Bjølsenhallen
Moldegata 7 0445 Oslo

Når?

Mandag til fredag
kl. 11:00 - 14:00
Uke 31

Sjekk ut judo!