Bli med!

Sagene IF rumpeldunk er et tilbud for ungdom og voksne fra 16 år og oppover. Alderspennet i laget strekker seg fra 18 til 38 år og er åpent for alle kjønn ettersom vi spiller med blanda lag. Vi stiller med utstyr til treningene og du trenger kun å ha treningstøy og gode sko for løping. Fotballsko og tannbeskytter anbefales, men er ikke påbudt for spill i Norge. Det er ikke nødvendig med tidligere erfaring for å bli med på laget, vi har heller ikke uttak for å komme med. Vi har ofte introtreninger på høsten, men det er mulig å bli med når som helst i løpet av sesongen. 

Har du lyst til å prøve? Send en melding til facebook siden vår eller send en e-post til lederquidditch@sageneif.com

Vinteren 2023/24 trener vi på Bjølsen kunstgress onsdag 19:00 - 20:30 og søndag 14:00 - 15:30. Utenom treninger finner vi på mye sosialt som hytteturer, Eurovision fest, brettspillkveld eller mat og drikke på sagene cafe etter trening. 

Sagene IF rumpeldunk ledes av Mette Sundal, og trenes av Merlin Zimmermann. Begge har lang fartstid i sporten og spiller på det norske landslaget. Ønsker du å vite mer om bakgrunnen til sporten kan du se om rumpeldunk siden vår.