Priser og heder!

Sagene IF har blitt drevet av frivillige i 100 år! Tenkt hvor mange ildsjeler som har brukt all sin ledige tid til å lage aktivitet, skape miljø og bygge klubb for nærmiljøet på Sagene! Uten disse hadde det ikke blitt noe klubb, det er helt sant både for 100 år siden og i dag. For Sagene IF er det derfor viktig å gjøre stas på og takke alle de fantastiske frivillige som er navet i klubben vår. Vi har derfor en rekke priser og utmerkelser som deles ut til de som legger igjen både tid og hjerte på Voldsløkka eller i Bjølsenhallen. Under finner du mer informasjon. 

Æresmedlemskap 

Æresmedlemskap er Sagene IFs høyeste utmerkelse. Personer som utnevnes til æresmedlemmer har enten har lagt ned et ekstraordinært frivillig arbeid for klubben over lang tid, administrativt eller sportslig, ellere de har har oppådd fremragende sportslige resultater for klubben. De skal også ha representert Sagene IFs filosofi og verdier på en fremragende måte. Det er styret som foreslår kandidater til årsmøtet, avdelinger og enkeltpersoner kan komme med innspill.

Du finner info og kriterier, samt oversikt over æresmedlemmer i klubben her. 

 

Årets sjerne i striper

Hver år på årsmøtet deler Sagene IF ut den gjeve prisen "Årets stjerne i striper". Prisen deles ut til en som har utmerket seg spesielt i året som har gått, enten sportslig eller administrativt. En Stjerne i striper har stått på og lagt ned en særlig innsats for Sagene IF og representerer Sagene IFs filosofi og verdier på en god måte. Det er styret som bestemmer hvem som får prisen etter forslag fra medlemmene, avdelinger og enkeltpersoner kan komme med innspill.

Du finner info, kriterier og tidligere prisvinnere her.

 

Eyvind Dahl prisen 

Eyvind Dahl (1956 -2020) var styreleder i Sagene IF i mange år, og hadde også en rekke andre verv ila sin tid i klubben. Han brant for barn og ungdom på Sagene og jobbet utrettelig for utbyggingen av Voldsløkka. Eyvind var en av dem vi i dag kan takke for vårt fine klubbus. Han er også en av dem som har bidratt mest til klubbens kultur for å inkludere alle. Sagene IF har derfor opprettet en pris i Eyvind Dahl sitt navn. Prisen har som hovedmål å hedre utøvere som viser positivt lederskap og bidrar til å bygge gode lag og miljøer utover det rent sportslige. Det er en hyllest til de som ser menneskene rundt seg og fungerer som sosialt lim i sin idrett. Det er styret som bestemmer hvem som får prisen, ette forslag fra enkeltpersoner og avdelinger. 

Du finner info, kriterier og tidligere prisvinnere her. 

 

Grepa stjerne i striper

En grepa stjerne i stripa har lagt ned solid og god innsats for klubben i en priode på 3- 5 år og representert Sagene IFs verdier på en god måte. Det kan feks. være som styremedlem eller medlem av et arbeidsutvalg, som lagleder eller trener. En grepa Stjerne i stripe har bidratt positivt til utviklingen av klubben og til egen idrett, samt til det sosiale miljøet i Sagene IF. Prisen er et diplom som deles ut av styret etter forslag fra avdelingene. 

Du finner info, kriterer og tidligere vinnere her.