VELKOMMEN TIL SAGENE IF INNEBANDY!

På denne siden finner du informasjon om Sagene IF innebandy. I menyen til venstre (nedtrekksmenyen på mobil) ligger info om klubben. Under kan du lese nyheter og følge oss på Facebook og Instagram! Info om medlemskap (innmelding, utmelding, priser, nyte/ yte....) ligger her.

NYHETER

Jenter elsker innebandy 

05.01.2022

Jenter elsker innebandy gikk av stabelen 24.oktober 2021. Det var en vellykket dag med mange jenter som elsker innebandy, alt fra nybegynnere til jenter som har spilt en stund. Flinke landslagstrenene trente, engasjerte og motiverte! Ingen tvil om at innebandy er gøy :) 

TV2 sporten lagde til og med reportasje og lagets egen Vilma ble intervjuet! Du kan se klippet på TV2

Har du lyst til å spille innebandy? Jenter 12 har fått noen nye spillere, men ønsker seg stadig fler! Er du ny, føler at du ikke er flink nok eller redd for å være dårligst? Det spiller ingen rolle så lenge du har lyst til å spille innebandy. På trening lærer du det du trenger og det er plass til alle som har lyst. Dette er et lag med fokus på å ha det gøy! 

 

Jenter 12 ønsker seg flere spillere

 

25.10.2021 

 

Visste du at Sagene IF har et eget jentelag for jenter født 2010, 2009 og 2008? Det er en fin liten gjeng som ønsker seg flere lagvenninner. Dette er et lag som spiller innebandy fordi det er gøy!  

 

Er du nysjerrig på om innebandy er noe for deg og har lyst til å prøve? Ta kontakt med lagleder Pia, så kan du bli med på en trening. Du trenger ikke noe annet utstyr enn innesko og treningstøy.

 

Laget trener hver tirsdager fra kl 16-17 i Bjølsenhallen og i helgene er det seriekamp. 

 

Håper DU har lyst til å komme og bli en del av den fine gjengen!

 

 

Skriv tekst her

Vi är glada över att kunna presentera två nya tränare som kommer från Sverige och Skoghall. De kommer tillsammans kommande säsong vara tränare för vårt j17 lag. Vi i Sagene har stor tro på att detta kommer utveckla vårt j17 lag enormt. Vi önskar Elin och Nathalie varmt välkomna och lycka till med sitt uppdrag. Läs gärna deras tankar...

Les mer

Vi søker nye spillere til alle våre lag for barn og ungdom! Sagene IF holder til i Bjølsenhallen, vi har dyktige trenere og et godt miljø. Alle er velkommen til å bli med! Les mer under.

Les mer

Senioravdelingen i innebandy søker nye spillere til alle våre lag! Vi har lag på alle nivå, har et godt sosialt miljø, og holder til sentralt i Oslo. Les mer under.

Les mer

FØLG OSS PÅ FACEBOOK

#SAGENEINNEBANDY