VELKOMMEN TIL SAGENE IF INNEBANDY!

På denne siden finner du informasjon om Sagene IF innebandy. I menyen til venstre (nedtrekksmenyen på mobil) ligger info om klubben. Under kan du lese nyheter og følge oss på Facebook og Instagram! Info om medlemskap (innmelding, utmelding, priser, nyte/ yte....) ligger her.

NYHETER

Gøy på Salmingcup

20.05.22

 

Helgen 14.-15. mai deltok jenter 12 på Salming cup for første gang. Det var en vellykket opplevelse for den fine gjengen! De spilte 3 kamper innledningsvis og en i sluttspillet. Alle kampene var spennende og jevne, men noen dommeravgjørelser vi ikke var helt enige i og milimetre som ikke var på jentenes side førte til 1 tap og 2 uavgjort i innledende runder og tap i semifinalen. De andre lagene i puljen var oslo lag; Sveiva, Tunet og Monolitten. Jentene var nok litt skuffet over resultatene, men de spilte kjempebra og har all grunn til å være fornøyd.

Kort oppsummert var det en morsom helg og en kjempefin opplevelse for laget, så det blir nok flere cup'er framover! 

Vi är glada över att kunna presentera två nya tränare som kommer från Sverige och Skoghall. De kommer tillsammans kommande säsong vara tränare för vårt j17 lag. Vi i Sagene har stor tro på att detta kommer utveckla vårt j17 lag enormt. Vi önskar Elin och Nathalie varmt välkomna och lycka till med sitt uppdrag. Läs gärna deras tankar...

Les mer

Vi søker nye spillere til alle våre lag for barn og ungdom! Sagene IF holder til i Bjølsenhallen, vi har dyktige trenere og et godt miljø. Alle er velkommen til å bli med! Les mer under.

Les mer

Senioravdelingen i innebandy søker nye spillere til alle våre lag! Vi har lag på alle nivå, har et godt sosialt miljø, og holder til sentralt i Oslo. Les mer under.

Les mer

FØLG OSS PÅ FACEBOOK

#SAGENEINNEBANDY