Rugby for barn

Hva er så fantastisk med rugby?

Rugby er en av verdens mest populære lagsporter og spilles over hele verden. Det er flere ulike typer rugby, men vanlig vis spilles rugby av to lag med 15 eller 7 spillere på hvert lag. Hvert lag forsøker å frakte ballen forbi motstandren, og inn i målområdet bak forsvarende lag. Det som gjør rugby unikt, spennende og litt utfordrende, er at spillerne ikke kan kaste eller sentre ballen fremmover. Derfor må lagene jobbe sammen om å skape bevegelse, rom og åpninger i forsvaret til motstanderen, for å kunne klare å få poeng. Derfor lærer rugbyspillere å skape og utnytte rom, bevegelser og samspill mye tidligere enn i mange andre idretter. I tillegg må unge rugbyspillere lære samarbeid og respekt mye tidligere enn andre lagsporter, ettersom alle er avhengig av de andre på laget. Alt dette og mye mer lærer vi i rugby gjennom morsomme leker, øvelser og mye spill som alle kan være med på.

Gratis Rugbyskole

Hvert år arrangerer vi åpen og gratis rugbyskole for alle barn og ungdom som har lyst til å prøve rugby. I år (2023) blir avholdt i august/september, samtidig som skolestart. Men det er selvfølgelig mulig å være med på treninger utenom den åpne rugbyskolen, om du er nysgrerrig og har lyst til å prøve rugby sammen med oss.

Les mer om våre rugbylag og treningstider her.

Våre lag Våre treningstider

Rugbyskole 2023
Oppstart
: August/september 2023
Sted: Voldsløkka Gressbane (Rugbybanen)
Varighet: 4 uker
Pris: Gratis

Har du spørsmål?
Ta kontakt med:
Patrice Balauze
rugbyjunior@sageneif.com

Velkommen til gratis Rugbyskole

Sagene If inviterer alle barn 6-9, 10-12 og 13-16 år til gratis rugbyskole (uten taklinger)! Skolen er gratis og du trenger ikke noe annet utstyr enn sko og klær for å være aktiv i. Det er bare å møte opp og alle får være med. Vi krever ingen forkunnskaper og vi lover å ta deg godt imot. Rugby er en morsom idrett som passer for alle. Så bli med og ha det gøy sammen med oss!

Meld deg på nå!