Sagene IF allidrett og fleridrett

INNMELDINGEN I ALLIDRETT OG FELERIDRETT FOR SKOLEÅRET 2024/2025 HAR NÅ ÅPNET!

Hva er Allidrett?

Sagene IF har allidrett for barn 4- 5 år. Du kan starte høsten det året du fyller 4 år, og være med til skolestart. Allidrett handler om å lære seg grunnleggende motoriske ferdigheter, slik som løpe, hoppe, hinke, kaste og rulle, gjennom lek og morro. Det er egne grupper for 4- åringer og for 5- åringer, når det nærmer seg skolestart for 5 åringene så prøver vi ut litt ulike idretter som klubben har. Vi møtes inne i en gymsal på en av nærmiljøets skoler, eller i Bjølsenkhallen. Aktiviteten ledes av en instruktør fra Sagene IF, gjerne en av våre egne ungdommer. Det forventes at foreldrene er med "ut på gulvet" og hjelper til.  

Hva er Fleridrett?

Fleridrett er et tidlbud til de som ønsker å fortsette med Allidrett etter at de har startet i 1. klasse, eller de som ikke helt vet hvilken idrett de øsnker å begynne med enda. På fleridrett får du være med på mange ulike idretter gjennom året, slik som fotball,innebandy, rugby, håndball, brying, judo, tennis osv. Vi er både ute og inne, og det er fremdeles stor fokus på læring gjennom lek. Det forevntes også her at foreldrene hjelper til og er med "ut på gulvet". Vi vil også forsøke å delta på minirunder i en eller flere idretter ila året om det er ønske om det. 

 

Etter allidrett/fleridrett? 

Når du begynner på skolen slutter du dessverre med allidrett, men da har du mulighet til å være med på alle de andre morsome idrettene vi har i Sagene If. Hvert år har vi gratis idrettskoler for alle, der du kan prøve alle de ulike idrettene våre. Du kan lese mer om de andre aktivitetene våre og de åpne idrettskolene ved å følge linken under.