VELKOMMEN TIL SAGENE IF TURN & DANS

I Sagene If tilbyr vi både Turn og Dans. Vi mener at disse idrettene er fine å kunne trene samtidig, siden mange av de samme elementene finnes i begge idrettene. Derfor tilbyr vi alle våre turnere å være med på dans, uten ekstra kostnader. Samtidig er det mulig å kun være med på dans, hvis du ikke ønsker å være med på turn også. Da betaler du kun en del av treningsavgiften. Les mer om dette under.

Turn

Sagene If Turn er en turnklubb for alle. Vi trener Troppsturn, noe som betyr at vi gjennomfører øvelser i felleskap og har dynamisk trening med mye bevegelse. Les mer om troppsturn her.

 

Sagene If ønsker at alle som vil skal få mulighet til å være med på turn. Derfor ønsker vi alltid å ha lave priser og større treningsgrupper enn andre.

Dans

Slik som med Turn ønsker vi å være en Dansekøubb for alle. Vi fokuserer for det meste på Hip Hop og Pop, men tar også med oss elementer fra andre stiler. Hver turngruppe utvikler sin egen stil og koreografi, slik at alle får lov til å utrykke seg på sin måte. 

 

Vi tilbyr også fotballdans for våre medlemmer i både dans og fotball.

Medlemskap og priser

Prisen for medlemskap i Sagene If er 450 per år. Dette dekker administrative kostnader i klubben.

Treningsavgift for turn er 1522kr per år og inkluderer muligheten til å være med på dans.

 

Treningsavgiften for dans er 580 kr per år. Hvis noen som allerede har betalt mtreningsavgift for dans, ønsker å være med på turn; så trenger de bare å betale mellomlegg på 945 kr.

 

Hvis du trenger hjelp til å betale medlemskapet er det bare å gi oss beskjed, så finner vi en løsning. Les mer om våre støtteordninger her.

 

Hvis du ønsker å melde deg ut av Turn, Dans eller Sagene If i sin helhet, må du sende en mail til medlem@sageneif.com eller fylle ut utmeldingsskjemaet vårt som du finner ved å følge lenken under.

Les mer om medlemskap her

"Spond" og "Min Idrett"

Sagene IF bruker idrettsforbundets system "Min Idrett" for medlemshåndtering. Hvis du registrerer deg her kan du få full oversikt over dine og dine barn sine medlemskap og fakturaer. Les mer om Min Idrett her.

 

I tillegg bruker vi appen "Spond" for registrering av oppmøte, kommunikasjon og for å gi dere oversikt over alle treningstidene. Vi legger alle deltakerne inn her og hvis du registrerer en bruker i Spond kan du få full oversikt over dine barns aktiviteter. Du trenger ikke å gi beskjed om du kommer på treningene, bare om du ikke kommer. Og så registrerer vi oppmøtet på hver samling. Les mer om Spond her.

Ofte stillte spørsmål:

Når kommer fakturaen for treningsavgift?

Fakturaen blir sendt ut i løpet av fabruar/mars.
Hvis dere trenger hjelp med å betale deler av treningsavgiften er det bare å gi beskjed. For oss er det viktigst at alle skal få muligheten til å være med. Uavhengig av økonomisk situasjon.

Hva slags klær skal vi bruke?

Det viktigste er at dere har på klær det går an å være aktiv i. vi anbefaler langukse eller tights for å unngå skrubbsår og brannsår. På føttene bør dere ha på sokker som ike sklir eller turnsokker/turnsko. For Dans kan det være lurt å ha med seg innesko.

Hvem er instruktører

Instruktørene på turn har selv erfaring fra Turn og tar relevante kurs før og under sin ansettelse i klubben. Mange av elementene i turn krever sikringskurs for instruktørene. Dettebetyr at vi til en hver tid er avhengig av å ha profesjonelle trenere på treningene. 

Våre danseinstruktører har selv erfaring fra dans og blir jevnlig fulgt opp av eldre dansere fra våre samarbeidsparnere ved andre dansestudioer.

Alle våre instruktører får kurs som aktivitetsledere og andre relevante kurs gjennom sin tid som instruktører.

Hvordan melder jeg med ut av turn eller dans?

Hvis du skal melde deg ut av allidretten må du sende en mail til medlem@sageneif.com.Her må du huske å skrive hvilket barn du skal melde ut og hvilken gruppe de går på.

Medlemskapet i Turn & Dans blir videreført automatisk hvis du ikke melder deg ut.  Det er derfor viktig at du gir beskjed hvis dere melder dere ut, slik at de som står på venteliste kan få muligheten til å bli med.

Hvor mange barn er det på hver gruppe?

Dette avhenger av hvor stor plass vi har der vi trener. Men vi setter også en begrensning på antall barn per instruktør og assistent, slik at vi skal sikre kvaliteten på treningen. Dette varierer fra 15-25 stk.

Kan jeg bytte gruppe?

Det er selvfølgelig mulig å bytte gruppe, så lenge det er ledig plass på den gruppa dere ønsker å bytte til. Hør med instruktørene på din gruppe eller send en forespørsel til allidrett@sageneif.com 

Kan jeg bytte til en annen aldersgruppe?

Som regel ønsker vi at barna er sammen med den aldersgruppen de skal begynne på skolen sammen med. Det er for at de møter utfordringer på deres eget nivå, slik at de kan føle på mestring. Derimot er det fullt mulig å bytte aldersgruppe hvis instruktørene mener det er forsvalig.

FØLG OSS PÅ FACEBOOK!

Spørsmål og kontakt!

Audun Vagleng er leder for allidrett/turn i Sagene IF.

Ta kontakt med Audun om du har spørsmål om allidrett/turn.

Du finner kontaktinfo her.