Voldsløkka kunstis stor

Voldsløkka kunstisbane er helt ny, banen åpnet for publikum vinteren 2017/18. Vinteren 2018/19 stod også klubbhus med kiosk, varmestue, toaletter og garderober klart. Sagene IF har driftsansvaret for Voldsløkka kunstisbane og Sagene IF bandy spiller sine hjemmekamper her. Banen ligger langs Stavangergata, mellom Margarinfabrikken barnehage og Oslo Skatehall. Under finner du nyttig info om banen. Vi anbefaler å følge banen på Facebook for løpende banemeldinger.

VOLDSLØKKA KUNSTISBANE HAR BEGRENSEDE ÅPNINGSTIDER FOR PUBLIKUM PGA KORONA!

Informasjonen i denne gule boksen gjelder fom 19. januar 2021 og inntil vi får annen beskjed av de som styrer.

Banereglene gjelder fremdeles, du finner dem nederst på siden.

Publikumstider (Åpent for alle som vil gå på skøyter):

• Mandag - Fredag kl. 11.00 - 13.30 - Åpent for alle, inkludert skoler og barnehager. Klubbhuset er stengt.
  • Fredag kl. 18.30 - 22.00 - Åpent for kølle og puck/ball. Klubbhuset er åpent
  • Lørdag kl. 12.00 - 18.00 - Ikke åpent for kølle og puck/ball. Klubbhuset er åpent.
  • Søndag kl. 10.00 - 16.00 - Ikke åpent for køllee og puck/ball. Klubbhuset er åpent.

*Åpningstidene kan endre seg pga vær og vind eller utsatt aktivitet i eliteserien, vi endrer her så raskt vi får til, følg oss på Facebook (se under) for løpende oppdateringer.

Barnehager og skoler:

Barnehager og skoler er velkomne til følgende tider: Mandager - Fredager kl. 11.00- 13.30.

Vi ber om at dere sier i fra i forkant at dere kommer, det gjør du her.

Dere trenger ikke vente på bekreftalse/svar, det er bare å komme.

Klubbhuset er stengt.

På øvrig tider er banen er kun åpen for:

1. Organisert trening (ikke kamper) i regi av idrettslag for barn og ungdom under 20 år.
  2. Treninger og kamper for eliteserielag i bandy (Skeid).

Bandy/skøyteaktivitet for barn U20 i Sagene IF:

• Barn 6-12 år som har lyst til å gå på skøyter kan bli med på Sagene if sin bandyskole på tirsdager kl 1830, bare å møte opp.
  • Sagene IF vil også kjøre aktivitet for 5.-10 klassinger på Etter skoletid man - tor kl. 14- 16, du melde deg på, og det kan være kø.

Vi synes det er kjedelig med begrensede åpningstider, og vi vil åpne igjen for fult så raskt det lar seg gjøre på en trygg måte. Vi anbefaler at dere følger banen på Facebook for løpende og oppdatert informasjon.

Om Voldsløkka kunstisbane

Veibeskrivelse:

• Adresse: Stavangergata 32, se kart under/ til høyre.
  • Parkering: Kun gateparkering, anbefaler kollektivt.
  • Kollektivt: Buss 37 / 54 til Bjølsen, T- bane til Nydalen.

Kontaktinfo:

• Sagene IFs frivillige kioskvakter i klubbhuset:
    • Tlf: 91912814 (Åpen 16- 22 man- fre, 9- 18 lø- søn)
  • Sagene IFs driftsavdeling (Kjører isen).

Klubbhuset:

• Åpningstider: Man - fre kl. 16-22.30, lør og søn kl. 9- 18.
  • I klubbhuset finner du kiosk, varmestue, toaletter og garderober.
  • Du kan bruke toaletter og varmestue gratis, ønsker du å skifte/ dusje i garderobene koster det 40 kr for voksne og 15 kr for barn.
  • Lørdager og søndager låner vi ut skøyter gratis, og sliper skøyter for 50 kr.
  • Du kan betale med kort, VIPPS og kontanter.

Sesongen:

• Det vil være is på banen i perioden 1/11 - 10/3 hver år.
  • Det er lys på banen fra solnedgang til kl. 22.15 på hverdager og til kl. 20 i helgene.

Publikumstider:

Banen er åpen for publikum til følgende tider:

• Mandag - torsdag kl. 10.00-15.30
  • Fredag kl. 10.00-22.00
  • Lørdag kl. 10.00-14.00 - Hvis det ikke er trening/kamp (se oversikt under) kjøres publikumstid til kl. 20.
  • Søndag kl. 10.00-16.00 - Hvis det ikke er trening/kamp (se oversikt under) kjøres publikumstid til kl. 20.

De dagene det ikke er kamper/treninger etter publikumstidene, så vil vi utvide disse. Dette annonseres på Facebooksidene (se lenke over). Preparering av isen skjer ellers jevnlig og varsles direkte på banen (alle må forlate isen). På kveldstid fredager og i helgene er banen delt i to, en halvdel til skøytegåing (mot skatehallen), den andre til spill med kølle og ball/puck (mot margarinfabrikken).

Organisert trening og kamper:

Det er organisert trening og kamper i bandy alle tider utenom i publikumstidene. Det er Oslo og Akershus Bandyregion (OABR) som fordeler treningstider og setter opp kamper. OABR sender i starten av hver uke oversikt over ukas aktivitet til Sagene IF. Vi publiserer disse her (- = kamp, / = delt bane):

• Oversikt over treninger og kamper i uke 50 2020
  • Oversikt over treninger og kamper i uke 49 2020.

Publikum kan bruke banen fritt når det er ledige tider på hele eller halve banen i oversikten.

Skole/barnehagebesøk:

Alle skoler og barnehager er velkommen til å bruke banen i publikumstiden som er listet opp over. Dere trenger ikke si fra i forkant hvis dere kun skal bruke banen, det koster heller ingenting. Hvis dere trenger garderober og/ eller å låne utstyr, så må det avtales i forkant med oss. Pga mangel på kapasitet på dagtid, kan vi ikke love at vi har mulighet til dette, men vi vil gjøre så godt vi kan.

Baneregler

Det er Sagene IF som drifter kunstisbanen og klubbhuset for Oslo kommune. Vår jobb er å ta vare på og holde orden på anleggene.Til det trenger vi din hjelp, følg våre baneregler og husregler!

Regler for bruk av banen:

1. Bruk hjelm!
  2. Kast søppel i søppelkassene!
  3. Ta hensyn til andre brukere av banen!
  4. Det er kun tillatt å gå på banen med skøyter. Sko skitner til og ødelegger isen.
  5. Det er ikke tillatt med hunder, barnevogner og sykler på banen.
  6. Vis respekt for banepersonell og ispreparering. Når isen skal prepareres må alle forlate banen. Da må vant, mål og annen ryddes ut av banen.
  7. Alle klubber med treningstider på banen må rydde bort vant og mål etter seg.
  8. I publikumstiden er halve banen forbeholdt spill med kølle og ball,mens andre halvdel er forbeholdt skøyter uten kølle og ball.