ETTER SKOLETID 5.-10. KLASSE!

Høsten 2019 startet Sagene IF opp med etter skoletid for ungdom 5.-10. klasse. Alle ungdommer er velkomne og tilbudet er helt gratis. Vi driver med fysisk aktivitet ute og inne, ulike hobbyaktiviteter, og en del matlaging. Deltakerne kan komme innom Etter skoletid av og til, eller fast 1- 4 dager pr uke.

Les mer under og meld deg på. Vi gleder oss til å se deg!

En uke på Etter skoletid vil se omtrent slik ut:

MANDAG

TIRSDAG

ONSDAG

TORSDAG

Kl. 15.30- 16.30/17.00:

Påmeldingsaktivitet

Deltakerne skal selv være med å bestemme innholdet i treningene, kursene og hobbyaktivitetene.

Kort om Etter skoletid for ungdom

• Gratis tilbud etter skoletid for 5.- 10. klasse.
  • Tilbudet vil ha fokus på variert fysisk/idrettsaktivitet med et løkkepreg og på varierte hobbyaktiviteter innendørs.
  • Målet er å få flere med i klubben, og holde seg i form og prøve ut nye hobbyer på en gøy måte sammen med venner uten at det koster noe.
  • Vi samarbeider med ungdomsklubben i bydelen (Ung-metro), slik at våre tilbud utfyller hverandre.
  • EST finansieres av Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet (BUFDIR) og Sagene IF, vi har fått midler til å drive tilbudet i 3 år.

• Mandag-torsdag kl. 14-17
  • Vi har åpent alle skoledager ila året, og følger skolens ferier.
  • Oppmøte alle dager er på klubbhuset på Voldsløkka.

Ta med

Ta med følgende i sekken:

• Innesko/sokker/tøfler
  • Treningstøy tilpasset dagens aktivitet.
  • Drikkeflaske.

Korona og smittevern!

Vi følger de smittevernreglene vi til enhver tid får av myndighetene, idrettsforbundet og av huseier Oslo kommune.

Regler:

1. Du må melde deg på i forkant, dette gjelder også de som var påmeldt forrige skoleår. Er du ikke påmeldt, får du ikke delta.

2. Det forventes at de som melder seg på enten kommer eller gir beskjed om at de ikke kommer. Påmeldte som ikke møter opp regelmessig og ikke gir beskjed, mister plassen i sin gruppe.

3. Det blir så faste grupper som mulig på maks 20 deltaker som gjør aktivitet sammen. Hvis vi blir flere påmeldte enn det vi kan håndtere pr dag, vil vi opprette ventelister og så raskt det lar seg gjøre opprette flere grupper/aktiviteter slik at flest mulig får plass de dagene de ønsker.

4. Ansatte vil påse at grundig håndvask/desinfisering skjer når deltakerne kommer, før og etter måltid, før og etter aktivitet, og før de går hjem.

5. Ansatte vil påse at kontaktflater og utstyr/leker der deltakerne oppholder seg vaske/desinfiseres før og etter bruk.

6. Deltakerne får ikke gå med utesko inne, og må enten gå i sokkelesten eller ha med innesko.

7. Vi spiser mat sammen som vanlig, men maten serveres til hvert enkelt barn av en av våre ansatte.

8. Alle må ha med egen drikkeflaske og kun bruke denne.

9. Barn/ungdom som ikke føler seg friske må holde seg hjemme og ikke delta på Etter skoletid.

Ledere og trenere

Anne Britt Granaas er leder for Etter skoletid.

Hun vil være tilstede hver dag, og styrer alt som skjer inne i huset.

Du når henne på epost etterskoletid@sageneif.com, og på telefon 22230100 (tast 7)/41657190 (I arbeidstiden kl. 13- 18 man- fre).

Etter skoletid foregår samtidig med Fotball Fritids Ordningen (FFO), og EST og FFO har felles matservering og lekselesing.

Deltakerne på EST vil derfor også se mye til Pak Ling Li som er ledere for FFO og Henrik Hellevik som er trener for FFO.

Etter skoletid søker frivillige!
Kjenner vi noen som kan avse 1-2 timer i uka, og som enten liker å lage mat, stå på skøyter, gjøre yoga, strikke, spille sjakk, hjelpe til med lekser eller bare synes det er meningsfylt å henge med barn og unge? Send en melding til etterskoletid@sageneif.com hvis du har lyst å hjelpe oss med å gjøre Etter skoletid til et enda bedre sted å være!

Påmelding

Du melder deg på ved å fylle ut og sende inn påmeldingsskjemaet under, skjemaet går på epost til Anne Britt.

Vi bruker påmeldingen til å planlegge matinnkjøp og aktiviteter, også er det greit å ha kontaktinfo til foreldre/foresatte om noe skulle skje.

Under Koronaen er vi pliktig å ha en riktig deltakerliste i tilfelle smittesporing blir nødvendig.

Du kan melde deg på så mange/så få dager du ønsker.

Påmeldingsskjema Etter skoletid!

MANDAGER
TIRSDAGER
ONSDAGER
TORSDAGER

Velkommen!

Sagene IF har ikke gjort dette før, det er helt nytt for oss!

Det betyr at veien blir til mens vi går sammen med dere, og at vi setter stor pris på innspill og bidrag fram medlemmer og ungdommer.

Ta kontakt med Anne Britt Granaas hvis du har spørsmål, kontaktinfo finner du over.

Dette blir spennende, vi gleder oss!