Velkommen til UEFA DISNEY PLAYMAKERS for jenter!

Sagene IF arrangerer UEFA Disney Playmakers for tredje gang – et fotballprogram som er utviklet for å inspirere jenter i alderen 5-8 år til å prøve fotball for første gang. Målet er å introdusere jenter for idretten ved å tilby et miljø som fokuserer på moro, venner og fotball, gjennom å anvende en treningsmetode som er inspirert av Disney historier- og karakterer. 

 

Her kan dere lese en artikkel om magisk idrettslgede på Playmakers 2023!

 

Hva er UEFA Playmakers?

  • En introduksjon til fotball for jenter mellom 5 og 8 år (født 2014-2018).
  • Bruker historiefortelling som metode og tar utgangspunkt i et Disneyunivers/en Disney-film, i 2024 er dette filmen Encanto. 
  • Gjennom åtte økter får jentene trent på fotballferdigheter, bevegelsesferdigheter og livsferdigheter.
  • Playmakers er det første store felles europeiske grasrotfotballprogrammet for jenter. I 2022 gjennomførte 46 av UEFAs medlemsland. I september 2022 hadde om lag 30 000 europeiske jenter deltatt i programmet.

Når og hvor kan du bli med? 

Hvordan bli du med?

Du trenger ikke melde deg på, det er bare å møte opp, vi tar deg imot når du kommer.

 

Hvis du vil og får til kan du også melde deg på fotballstart via Spond-gruppa her: https://group.spond.com/ZZKTS

 

Det er løpende opptak på Playmakers hele tiden. Det betyr at du er velkommen til å bli med, selv om du ikke fikk med deg starten.

 

Hva koster det? 

Playmakers er gratis, det koster ingenting. 

I begynnelsen trenger kun vanlige treningsklær og sko til utendørsbruk, alt annet utstyr får du låne av oss. 

 

Etterhvert vil det være behov for fotballskol og leggskinn, som deltaker på vår playmakersfår du 20% rabbatt på Torshov sport i Vogts gate på Torshov. Er dette en kostnad du ikke har råd til? Snakk med oss, så ordner vi det! 

 

Hva skjer etter Playmakers?

Vi avslutter Playmakers med å delta på Sagene IFs Kiwi-Bama cup på Voldsløkka 22.-23. juni. Mot slutten av Playmakers inviterer vi også til informasjonskveld for foreldre. Målet er å lage vanlige lag med alle barna som ønsker å være med videre og spille mer fotball. Disse lagene fortsetter da å trene og spille kamper gjennom fotballsesongen 2024. 

 

Det er først når man har bestemt seg for å bli med videre etter Playmakers at man blir medlem av Sagene IF. Dette koster noen penger, men vi gjør vårt beste for å holde prisene lave. Vi er avhengig av at foreldene bidrar, og i Sagene IF fotball er det 4 dugnader pr år. Du kan lese mer om medlemskap, priser og dungad her. 

 

Det aller viktigste for Sagene IF er at alle får være med! Det betyr at vi har enkle og gode ordninger for familier som sliter med å betale medlems- og treningsavgift og/eller utstyr som fotballsko osv. Les mer om det her. 

 

Sagene IFs fotballstart!

Alle jenter født i 2018 har også et tilbud om å delta på Sagene IFs fotballstart. Det er en fotballskole for både gutter og jenter født i 2018 på torsdager kl. 17-18 på Bjølsen kunstgress fom 23. mai. Det betyr at jentene selv kan bestemme om de vil delta på Playmakers, fotballstart, eller begge deler. Les mer om Sagene IFs fotballstart her. 

 

Har du spørsmål?

Ta kontakt med treningsveileder Pak Ling Li 

pak@sageneif.com

22 23 01 00 (tast 6)

 

Velkommen!

LAST NED FLYER
0
Feed