Velkommen til fotballstart!

Sagene If inviterer alle barn, gutter og jenter, født i 2018 til gratis fotballstart! Fotballlstart er vår fotballskole for helt nye stjerner i striper! Det er bare å møte opp og alle får være med. Vi krever ingen forkunnskaper og vi lover å ta deg godt imot. Fotball passer for alle, så bli med og ha det gøy sammen med oss!

 

Når og hvor er fotballstart?

Hvordan bli med?

Du trenger ikke melde deg på, det er bare å møte opp, vi tar deg imot når du kommer.

 

Hvis du vil og får til kan du også melde deg på fotballstart via Spond-gruppa her: https://group.spond.com/ZZKTS

 

Det er løpende opptak på fotballstart hele tiden. Det betyr at du er velkommen til å bli med, selv om du ikke fikk med deg starten.

 

Hva koster det? 

Fotballstart er helt gratis, det koster ingenting. 

 

I begynnelsen trenger kun vanlige treningsklær og sko til utendørsbruk, alt annet utstyr får du låne av oss. 

 

Etterhvert vil det være behov for fotballsko og leggskinn, som deltaker på vår fotballstart får du 20% rabbatt på Torshov sport i Vogts gate på Torshov. Er dette en kostnad du ikke har råd til? Snakk med oss, så ordner vi det! 

 

Hva skjer etter fotballstart?

Vi avslutter fotballstart med å delta på Sagene IFs Kiwi-Bama cup på Voldsløkka 22.-23. juni. Mot slutten av fotballstart inviterer vi også til informasjonskveld for foreldre. Målet er å lage vanlige lag med alle barna som ønsker å være med videre og spille mer fotball. Disse lagene fortsetter da å trene og spille kamper gjennom fotballsesongen 2024. På møtet vil vi også rekruttere foreldre som kan være lagledere og trenere. 

 

Det er først når man har bestemt seg for å bli med videre etter fotballstart at man blir medlem av Sagene IF. Dette koster noen penger, men vi gjør vårt beste for å holde prisene lave. Vi er avhengig av at foreldene bidrar, og i Sagene IF fotball er det 4 dugnader pr år. Du kan lese mer om medlemskap, priser og dungad her. 

 

Det aller viktigste for Sagene IF er at alle får være med! Det betyr at vi har enkle og gode ordninger for familier som sliter med å betale medlems- og treningsavgift og/eller utstyr som fotballsko osv. Les mer om det her. 

 

UEFA Disney Playmakers for jenter!

Alle jenter født 2014-2018 har også et tilbud om å delta på UEFA Disney Playmakers. Det er en fotballskole for jenter kl. 17-18 på Bjølsen kunstgress 8 ganger fom 30. april. Det betyr at jenter født i 2018 kan velge om de vil delta på fotballstart eller Playmakers eller begge deler. Les mer om Playmakers her. 

 

Eldre barn? 

Fotballstart er for barn født i 2018, altså de som starter på skolen høsten 2024. Har du et barn som har lyst til å starte på fotball, men som er født i 2017 eller tidligere?  Ta kontakt med oss, så finner vi rett lag for ditt barn. 

 

Har du spørsmål?

Ta kontakt med trenerveileder Pak Ling Li.
pak@sageneif.com
22 23 01 00 (tast 6)

 

Velkommen til alle nye stjerner i striper! 

LAST NED BROSJYRE
0
Feed