Stjernesommer!

Sagene IF ønsker alle barn og ungdom velkommen til Stjernesommer! Dette blir tidenes aktivitetssommer i Sagene IF! Aldri før har klubben hatt så mye aktivitet i skoleferien! Her blir det masse aktivitet hver dag for alle mellom 2 og 19 år, alt er gratis!  Målet er å skape idrettglede for 340 barn og ungdom hver uke! Dette får vi mulighet til takket være god støtte fra Oslo kommuen og Oslo idrettskrets. 

Mange barn og ungdom vil være hjemme i Oslo i sommer pga Korona. Politikerne og idretten i Oslo har derfor satt seg som mål å skape tidene idrettssommer i Oslo, og Sagene IF er med! Alle har kastet seg rundt og jobbet raskt, med korte tidsfrister og lite tid til planlegging. Men nå har vi opplegget klart, vi har kalt det Stjernesommer! Vi starter allerede på mandag, så her er det bare å melde seg på! 

 

Du kan lese mer om stjernesommer og melde deg på her!

 

Etter mange uker der vi nesten ikke har sett hverandre og det har vært mye stillesitting innendørs, er det nå endelig tid for å være aktiv med venner igjen! Hver eneste hverdag hele skoleferien (man - fre fom uke 26 tom uke 33) vil vi ha tilbud om aktivitet 2 timer pr dag for alle aldersggrupper, helt fra de minste på allidrett (2- 5 år) og opp til de som går på videregående skole. Det blir turn, fotball, dans, rugby, håndball, judo, boksing og bryting, men også bading i spreder, hageleker, vannkrig og sosial morro. Det meste av aktiviteten vil foregå på Voldsløkka, men vi vil også være noe i Bjølsenhallen. 

 

Vi er opptatt av at barna og ungdommene har ferie! Det betyr at Stjernesommer hverken er ment som topping av formen i en idrett fram mot høstsesongen eller som oppbevaringsplass for barn. Snarere har vi tenkt at Stjernesommer skal gi deltakerne mulighet til å kose seg på på løkka med mange ulike aktiviteter, og være en hygglig del av sommerukene i Oslo.

 

Velkommen til Stjernesommer! 

 

Vi gleder oss til å se dere!

0
Feed