Voldsløkka kunstis - Nyttig info!

Sagene IF drifter Voldsløkka kunstis for Oslo kommune. Banen er gatis å bruke for alle og har blitt svært populær, det synes vi er kjempehyggelig! Med mange brukere kommer også mange spørsmål, såpass mange spørsmål at vi sliter med å svar alle. Vi har derfor forbedret informasjonen som ligger ute i det digitale uiverset. Les mer under. 

 

Du finner info om Voldsløkka kunstis i to kanaler: 

1. På våre nettsider.

På sageneif.no har vi lagt ut all nødvendig info om banen. 

Her finner du baneregler, veibeskrivelse, kontaktinfo, åpningstider for klubbhus og kiosk, oversikt over publikumstider og tider for den organiserte idretten, info om utlån av utstyr og slip av skøyter, regler for løkkehockey, info til barnehager og skoler mm. 

2. På Facebooksidene til Voldsløkka kunstisbane.

På denne Facebooksiden legger vår driftsavdeling ut løpende og oppdatert info om ting som kan forandrer seg raskt pga vær og vind, ødelagte maskiner, endringer i treningstider/kamper, Korona osv.  

Her finner du alltid oppdatert info om baneforhold, endringer i åpningstider og publikumstider, hva som skjer kommende helg, ekstra publikumstider i juleferien og vinterferien, endringer i trenings/kamptider, om vi låner ut utstyr og sliper skøyter mm. 

 

Vi anbefaler alle å lese gjennom informasjonen på våre nettsider, og å følge banen på Facebook for løpende oppdateringer og endringer. 

 

Velkommen! 

0
Feed