Voldsløkka kunstis - Info om banen!

Endelig er den kalde fine tia her og vi kan åpne kunstisbanen! Første åpningsdag vintersesongen 2022/2023 blir 25. november. Banen er gratis å bruke for alle, vi har også utstyr til utlån. Vi ønkser bandylag og spillere, barnehager og skoler, barnefamilier og løkkehockeyspillere, samt gamle og nye skøyteentusiaster velkommen til ny sesong på isen! Vi gleder oss til å se dere igjen! Under finner du all info du trenger for å ta i bruk banen. 

 

Informasjon!

Du finner info om Voldsløkka kunstis i to kanaler: 

 1. På våre nettsider.
  • På sageneif.no har vi lagt ut all nødvendig og fast info om banen.
  • Her finner du baneregler, veibeskrivelse, kontaktinfo, åpningstider for klubbhus og kiosk, oversikt over publikumstider og tider for den organiserte idretten, info om utlån av utstyr og slip av skøyter, regler for løkkehockey, info til barnehager og skoler mm. 
 2. På Facebooksidene til Voldsløkka kunstisbane.
  • På denne Facebooksiden legger vår driftsavdeling ut løpende og oppdatert info om ting som kan forandrer seg raskt pga vær og vind, ødelagte maskiner, endringer i treningstider/kamper osv.
  • Her finner du alltid oppdatert info om baneforhold, endringer i åpningstider og publikumstider, hva som skjer kommende helg, ekstra publikumstider i juleferien og vinterferien, endringer i trenings/kamptider, om vi låner ut utstyr og sliper skøyter mm. 

Baneregler!

Det er Sagene IF som drifter kunstisbanen og klubbhuset for Oslo kommune. Vår jobb er å ta vare på og holde orden på anleggene.Til det trenger vi din hjelp, følg våre baneregler!

 1. Bruk hjelm!
 2. Kast søppel i søppelkassene!
 3. Ta hensyn til andre brukere av banen!
 4. Det er kun tillatt å gå på banen med skøyter. Sko skitner til og ødelegger isen.
 5. Det er ikke tillatt å ta med mat og drikke ut på isen.
 6. Det er ikke tillatt med hunder, barnevogner og sykler på banen.
 7. Vis respekt for banepersonell og ispreparering. Når isen skal prepareres må alle forlate banen. Da må vant, mål og annen ryddes ut av banen.
 8. Alle klubber med treningstider på banen må rydde bort vant og mål etter seg.

Velkommen! 

0
Feed