Vil du være med på vårt grønne prosjekt?

Sagene IF har vært så heldige å få 100.000 kr i grønne midler fra bydel Sagene! Disse midlene skal vi bruke på en el-lastesykkel og på å gjøre områdene rundt inngangspartiene på klubbhuset grønne og koselige! Vi inviterer alle våre medlemmer til å bli med på vårt grønne prosjekt! Les mer under. 

Hva går vårt grønne prosjekt ut på? 

Rundt hovedinngangen på framsiden av klubbhuset ønsker vi å sette opp to dyrkningskasser, store krukker med blomster i, og blomsterkasser på en del rekkverk og gjerder. Rundt hovedinngangen på baksiden av klubbhuset vil vi også sette opp blomsterkasser på rekkverkene og sette opp bord og stoler for dere og publikum. Det store prosjektet blir imidlertid å sette opp dyrkningskasser, plante bærbusker, så blomstereng og sette opp biehotel på den ytterste delen av den lille haugen rett bak klubbhuset. El- lastesykkelen skal vi bruke i prosjektet til å frakte planter og redskaper, men også til daglig når vi skal handle varer og utstyr, selge varer fra kiosken, og frakte ting mellom anleggene på en miljøvenlig måte. 

 

Bli med på en hyggelig dugnad!

Det er en del arbeid som skal til for å få det til å bli så fint som vi ønsker, og vi inviterer nå alle våre medlemmer til å bli med på denne hyggelige dugnaden!

  • Høres det gøy ut å anlegge blomstereng og plantekasser?
  • Vil du være med å så/plante? 
  • Har du lyst til å bygge insektshotel?
  • Kan du være med å vanne det vi planter og sår? 

De som vil være med, kan melde seg til Anne- Britt på ab.karma@live.no.

  

PS!Vi vil selvføgelig organisere dugnaden slik at alt vil foregå innenfor smittevernreglene. 

 

Vi takker bydel Sagene for støtten!

0
Feed