VERDENS KULESTE DUGNAD - INNSPURT!

Sommeren 2023 skal vi Stjerner i striper gå løs på verdens kuleste dugnad, og nå kan du melde deg på! Først skal vi som vanlig jobbe på den superkoslige tungrock festivalen Tons of Rock på Ekebergsletta 21.-24. juni. Så skal vi vise Bruce Springsteen hva vi er laget av når han gjester Voldsløkka 26. juni til 6. juli. På disse 14 dagene kan vi sammen klare få inn nær 1 mil. kr.! Det kreves for at kubben både skal få tilbake en sunn økonomi samtidig som terskelen for deltakelse holdes lav. Derfor er dette også verdens viktigste dugnad! Les mer under for å melde deg på de siste vaktene og lese oppdatert praktisk informasjon om dugnadene.

 

Du finner all praktisk informasjon om dugnaden og konsertene her (oppmøte, transport, klær, pauser, mat osv)! 

 

Dugnadslistene - Fortsatt noen få vakter igjen!

I dugnadslistene kan du melde deg på ledige vakter og se når du har satt deg opp: 

 • Tons of rock: DUGNADSLISTE TONS OF ROCK
  • Mangler noen vakter i bar lørdag og på renovasjon lørdag (to første fanene). 
  • Vi har fjernet personalia som ikke trengte å ligge i listen lengre. 
 • Bruce Springsteen: DUGNADSLISTE SPRINGSTEEN 
  • Mangler noen vakter på sikkerhet søndag, sikkerhet/reno søndag og på catering (vertskap og mat for arrangeøren) (første fanene).  
  • Vi har fjernet personalia som ikke trengte å ligge i listen lengre. 

PS! Påmeldingslistene har flere faner/ark!

Vi håper så mange som mulig har anledning til å ta en vakt på hver konsert. 

 

Har du ikke mulighet selv? 

Kan du ikke delta på dugnadene selv, kan du betale en av våre vikarer for å ta en vakt for deg. 

Du finner liste med vikarer du kan kontakte i påmeldingslistene over. 

En vakt koster 1000 kr, dette vippser du direkte til vikaren. 

Hvem kan melde seg på?

 • Et flertall av oppgavene på begge konsertene har en aldersgrense på 18 år, og her oppfordrer vi foreldre og seniorspillere å stille.
 • Det er imildertid også en del vakter der aldersgrensen er 16 år, og her oppfordrer vi ungdommene i klubben til selv å stille på dugnad, gjerne sammen med/i tillegg til foreldre.
 • Innbyggere i nærmiljøet som ønsker å støtte klubben samtidig som de får med seg en begivenhet er hjertlig velkommen til å melde seg på. 
 • Det er også onkler, tanter, søskenbarn, besteforeldre, venner mm. av medlemmer som også vil bidra til klubben og få med seg litt musikk samtidig. 
 • Andre frivillige organisasjoner i nærmiljøet som trenger dugnadsinntekt oppfordres også til å ta kontakt med oss. 

Hva får vi for å jobbe dugnad?

 • Vi får 150 kr pr time på begge dugnadene. 
 • Alle inntektene fra alle timene du jobber går til den idretten du eller sin dønn/datter driver med. 
 • En får kun akkreditering den tiden en jobber.

Hvorfor er denne dugnaden viktig? 

Sagene IF sitt mål er at alle skal få være med, et samme målet har vi hatt i 101 år. Det betyr at vi må vi ha lav terskel med gratis inngang, samt lave priser og gode ordninger for de som ikke har råd. I en tid der mange kjenner på utrygg økonomi og vi så vidt har kommet oss igjen etter en pandemi, så har klubben slitt med å få økonomien til å gå i balanse. I 2022 ble underskuddet på godt over 1 million kroner. Hvis klubben både skal finne tilbake til en sunn økonomi og fortsatt klare å få alle med, så er vi helt avhengig av at medlemmene bidrar på dugnad. Denne dugnaden i 2023 er derfor viktigere enn noen gang. 

Dette er en svært effektiv dugnad, dvs at den drar inn mange penger på kort tid. Om alle som har mulighet stiller og vi fyller vaktene i vaktlisten, så kan vi på de to konsertene tilsammen dra inn nær 1 mil kr på under 14 dager. Det betyr at klubben satser maximalt på å få fleste mulig med på denne dugnaden, fremfor feks å be medlemmene bidra på salgsdugnader (doroller, sokker), lotterier e.l. Det betyr også et lavere dugnadstrykk resten av året. 

 

Digitalt Informasjonsmøte 6. juni kl. 18-19!

Tons of Rock inviterer alle som skal jobbe dugnad hos oss til et digitalt infomøte i forkant av festivalen. Vi ønsker å gå gjennom hvordan det er å jobbe på festival, og annen viktig info.

Møtet vil foregå på zoom, linken til møtet finer du her: https://livenation.zoom.us/j/94849362127  
 

 

Velkommen på dugnad! 

 

MVH Styret! 

 

0
Feed