Stjernesommer for barn og ungdom med spesielle behov!

I år arrangerere Venner i aktivitet gratis sommeraktiviteter på Voldsløkka i ukene 25, 26, 31 og 32! Alle barn og unge 5-15 år med spesielle behov er velkommen! Sammen med flinke para-instruktører fra Sagene IF får du prøve alt fra fotball, innebandy, turn, allidrett, håndball og judo. Det blir også masse lek, moro og grilling! Les mer under. 

Målet med Stjernsommer er å skape idrettglede for alle barn og ungdom som er med! Dette får vi mulighet til takket være god støtte fra Oslo kommune, Oslo idrettskrets og flere andre samarbeidspartnere.

 

Sagene IF Venner i aktivitet ønsker derfor alle barn og ungdom med spesielle behov velkommen til å være med på gratis sommeraktiviteter sammen med oss! Du kan melde deg på 1 eller flere av ukene 25, 26, 31 og 32. Det blir aktivitet man - fre kl. 12- 15 på Voldsløkka Landhockeybane. Sammen med våre instruktører får du være med på mange morsomme aktiviteter og leker. Vi skal blant annt prøve oss på fotball, innebandy, turn, allidrett, håndball og judo.Alle aktivitetene foregår sammen med instruktører med god erfaring fra Sagene If Para. 

 

Det er viktig med gode venner og gode opplevelser. Vårt mål er at alle skal få en minneverdig sommer og mange nye venner. Derfor legger vi mye vekt på sosiale aktiviteter som lek og grilling, i tillegg til de sportslige aktivitetene. Ta gjerne med familiemedlemmer, assistenter eller andre som også har lyst til å være med!

 

På grunn av smittevern og fordi det er et begrenset antall plasser, så må du melde deg på. Det gjø du ved å sende inn skjemaet her. 

 

Du finner mer info om Stjernesommer, og etterhvert programmet for de ulike aldersgruppene og ukene på Sagene IFs nettsider her. 

 

Har du spørsmål er det bare å ta kontakt med Audun Vagleng via e-post audun@sageneif.com eller 22 23 01 00 (tast 2)

 

Vi gleder oss til å se deg!

0
Feed