Velkommen til Sagene IF byttekafe!

Sagene IF inviterer til byttekafe på klubbhuset lørdag 6. november kl. 11- 15!

Har du sportsutstyr eller klær som du ikke bruker lenger eller som har blitt for små? På byttekafeen kan du ta med deg dette og bytte det med noe du har mer bruk for eller som passer bedre. Dette kan du gjøre mens du drikker kakao og spiser vaffel fra kafeen vi setter opp i klubbstua! 

Sagene IF har kun arrangert byttekafe en gang tidligere, så stoppet Korona alle planer om gjenta suksessen. Nå prøver vi igjen og håper det skal bli en hyggelig tradisjon, som både kan bidra til å holde kostnadene nede og til en sunn holdning til forbruk av sportsutstyr.

 

Det er ungdommer fra Svermen, vårt jobbtreningsprosjekt, som arrangerer byttekafeen. Etter skoletid er også med på arrangørsiden. 

 

Selve byttemarkedet foregår på møterommene Stjerna og Stripa i 2. etasje i klubbhuset. Så blir det kafe i klubbstua med kaffe og vafler. I første etasje er kiosken åpen og selger Sagene IF merch (lue, skjerf, bøff, t-skjorter, klistremerker). Etter skoletid vil også ha et lite mini-loppis, der de også selger sokker fra Bambusa og kakebokser. 

 

Hvordan foregår en byttekafe?

  • Du finner fram sportsutstyr/klær du ikke bruker mer, men som andre fint kan bruke. 
  • Dette utstyret leverer du til oss når du kommer på byttekafeen, det må være i god stand og helt rent.
  • For hver ting du leverer inn får du en lapp av oss, men den kan du bytte til deg en ting som noen andre har levert inn.

Hva slags utstyr?

Vi tar kun imot utstyr og idrettsklær som er relevante for de idrettene vi har i klubben. Unntaket er sykkel, vi tar kun imot sykkelklær, ikke sykler. Eksempler:

  • Vi tar ikke tar imot feks ski, akebrett, friluftsutstyr, skiklær, sykler, sparkesykler, snowboard osv.
  • Vi tar imot Sagene if klær, alle typer baller, skøyter og hjelmer, diverse køller (bandy, innebandy, landhockey), tennisracketter, fotballsko, håndballsko/innesko, judodrakter, brytedrakter, sykkelklær, leggskinn, vanlig treningstøy osv. 

 

Bli med på dette kinderegget av miljøvennlig og billig byttehandel, sosial og hyggelig kafe og støtte til klubben din. 

 

Det går helt fint å gå lørdagstur først også legge turen innom klubbhuset etterpå!

 

Lik og del, ta med en venn!

 

Velkommen!

0
Feed