Velkommen til gratis landhockeyskole!

Sagene If landhockey inviterer alle barn 1.-7. klasse til gratis landhockeyskole! Vi går i gang mandag 4. september på landhockeybanen på Voldsløkka. Du trenger ikke melde deg på, det er bare å møte opp. Ta på vanlig treningsklær og sko for utebruk, annet utstyr låner du av oss. Landhockey er en rask og elegant lagidrett som passer for alle! Vi gleder oss til å se deg! 

 

Når og hvor er landhockeyskolen?

  • Fom uke 36 tom uke 39.
  • Hver mandag kl. 17 - 18, første trening 4. september.
  • På landhockeybanen på Voldsløkka (ved klubbhuset). 

 

Hvordan bli med?

Du trenger ikke melde deg på, det er bare å møte opp, vi tar deg imot når du kommer.

 

Hvis du vil og får til kan du også melde deg inn i landhockeyskolens Spond-gruppe her: https://group.spond.com/REBTY

 

Det er løpende opptak på landhockeyskolen hele tiden. Det betyr at du er velkommen til å bli med, selv om du ikke fikk med deg starten.

 

Hva koster det? 

landhockeyskolen er helt gratis, det koster ingenting. 

 

I begynnelsen trenger du kun vanlige treningsklær til bruk utendørs, alt annet utstyr får du låne av oss. 

 

Etterhvert vil det kanskje bli behov for kølle og sko, som deltaker på vår landhockeyskolen får du 20% rabatt på Torshov sport i Vogts gate på Torshov. Er dette en kostnad du ikke har råd til? Snakk med oss, så ordner vi det! 

 

Hva skjer etter landhockeyskolene?

Når landhockeyskolen er over, inviterer vi til informasjonskveld for foreldre. Målet er å lage faste lag med alle barna som ønsker å være med videre på landhockey. Dette laget vil da fortsette å trene sammen utover høsten og også få prøve seg på miniruder.

 

Det er først når man har bestemt seg for å bli med videre etter landhockeyskolen at man blir medlem av Sagene IF. Dette koster noen penger, men vi gjør vårt beste for å holde prisene lave. Fram til jul vil det koste 100 kr, fra og med nyttår betaler man medlemsavgift og treningsavgift som gjelder for hele året. Vi er avhengig av at foreldrene bidrar, og i Sagene IF landhockey er det 4 dugnader pr år. Du kan lese mer om medlemskap, priser og dugnad i Sagene IF her. 

 

Det aller viktigste for Sagene IF er at alle får være med! Det betyr at vi har enkle og gode ordninger for familier som sliter med å betale medlems- og treningsavgift og/eller utstyr som kølle og sko. Les mer om det her. 

 


Har du spørsmål?

Ta kontakt med trener for landhockeyskolen Michael Abramowski: michael.abramowski@gmail.come, 90706480

 

Velkommen til alle nye stjerner i striper! 

LAST NED FLYER
0
Feed