Velkommen til gratis innebandyskole!

Sagene If innebandy inviterer alle barn, gutter og jenter, i 1. til 7. trinn til gratis innebandyskole! Vi starter opp torsdag 7. september på matchbanen i Bjølsenhallen. Det er bare å møte opp,  alle får være med og du låner utstyr av oss. Dette blir gøy! 

 

Når og hvor er innebandyskolen?

  • Fom uke 36 tom uke 38.
  • Hver torsdag kl. 17.30 - 18.30, første trening 7. september.
  • I Bjølsenhallen på matchbanen (Moldegata 7, over Meny). 

Hvordan bli med?

Du trenger ikke melde deg på, det er bare å møte opp, vi tar deg imot når du kommer.

 

Hvis du vil og får til kan du også melde deg inn i innebandyskolend Spond-gruppe her: https://group.spond.com/KKRKK

 

Det er løpende opptak på innebandyskolene hele tiden. Det betyr at du er velkommen til å bli med, selv om du ikke fikk med deg starten.

 

Hva koster det? 

Innebandyskolen er helt gratis, det koster ingenting. 

 

I begynnelsen trenger du kun vanlige treningsklær og sko til bruk innendørs, alt annet utstyr får du låne av oss. 

 

Etterhvert vil det kanskje bli behov for kølle og sko, som deltaker på vår innebandyskole får du 20% rabatt på Torshov sport i Vogts gate på Torshov. Er dette en kostnad du ikke har råd til? Snakk med oss, så ordner vi det! 

 

Hva skjer etter innebandyskolene?

Når innebandyskolen er over, inviterer vi til informasjonskveld for foreldre. Målet er å lage vanlige lag med alle barna som ønsker å være med videre og spille mer innebandy. Disse lagene fortsetter da å trene utover høsten, og blir påmeldt minirunder gjennom sesongen.

 

Det er først når man har bestemt seg for å bli med videre etter innebandyskolen at man blir medlem av Sagene IF. Dette koster noen penger, men vi gjør vårt beste for å holde prisene lave. Fram til jul vil det koste 100 kr, fra og med nyttår betaler man medlemsavgift og treningsavgift som gjelder for hele året. Vi er avhengig av at foreldrene bidrar, og i Sagene IF innebandy er det 4 dugnader pr år. Du kan lese mer om medlemskap, priser og dugnad i Sagene IF her. 

 

Det aller viktigste for Sagene IF er at alle får være med! Det betyr at vi har enkle og gode ordninger for familier som sliter med å betale medlems- og treningsavgift og/eller utstyr som innebandykølle osv. Les mer om det her. 

 


Har du spørsmål?

Ta kontakt med leder av Sagene if innebandy Ida Nygård: 
lederinnebandy@sageneif.com
22 23 01 00 (tast 1, så 2)

 

Velkommen til alle nye stjerner i striper! 

LAST NED FLYERS
0
Feed