Velkommen til gratis håndballskole!

Sagene If håndball inviterer alle barn 1.-3. klasse til gratis håndballskole! Oppstart blir onsdag 13. september i gymsalen på Fernanda Nissen skole. Du kan bare møte opp, er ingen påmelding og du trenger ingen forkunnskaper. Ta på vanlige treningsklær og sko for innebruk, alt annet utstyr har vi. For eldre klassetrinn har vi plass på eksisterende lag og her inviterer vi til gratis prøvetimer. Les mer under. 

 

Når og hvor er håndballskolen?

  • Fom uke 37 tom uke 43.
  • Hver onsdag kl. 17 - 18, første trening 13. september.
  • I gymsalen på Fernanda Nissen skole (Inngang F) 

For hvem er håndballskolen? 
Håndballskolen er for gutter og jenter i 1.-3. trinn. 

Nederst finner du info om tilbud til eldre alderstrinn. 


Hvordan bli med?

Du trenger ikke melde deg på, det er bare å møte opp, vi tar deg imot når du kommer.

 

Hvis du vil og får til kan du også melde deg inn i håndballskolens Spond-gruppe her: https://group.spond.com/YXJXR

 

Det er løpende opptak på håndballskolen hele tiden. Det betyr at du er velkommen til å bli med, selv om du ikke fikk med deg starten.

 

Hva koster det? 

Håndballskolen er helt gratis, det koster ingenting. 

 

I begynnelsen trenger du kun vanlige treningsklær og sko til bruk innendørs, alt annet utstyr får du låne av oss. 

 

Etterhvert vil det kanskje bli behov for ball og sko, som deltaker på vår håndballskole får du 20% rabatt på Torshov sport i Vogts gate på Torshov. Er dette en kostnad du ikke har råd til? Snakk med oss, så ordner vi det! 

 

Hva skjer etter håndballskolene?

Når håndballskolen er over, inviterer vi til informasjonskveld for foreldre. Målet er å lage faste lag med alle barna som ønsker å være med videre på håndball. Dette laget vil da fortsette å trene sammen utover høsten og også få prøve seg i kamper på minirunder.

 

Det er først når man har bestemt seg for å bli med videre etter håndballskolen at man blir medlem av Sagene IF. Dette koster noen penger, men vi gjør vårt beste for å holde prisene lave. Fram til jul vil det koste 100 kr, fra og med nyttår betaler man medlemsavgift og treningsavgift som gjelder for hele året. Vi er avhengig av at foreldrene bidrar, og i Sagene IF håndball er det 4 dugnader pr år. Du kan lese mer om medlemskap, priser og dugnad i Sagene IF her. 

 

Det aller viktigste for Sagene IF er at alle får være med! Det betyr at vi har enkle og gode ordninger for familier som sliter med å betale medlems- og treningsavgift og/eller utstyr som ball og sko. Les mer om det her. 

 


Tilbud til eldre alderstrinn?

For eldre klassetrinn (4. klassinger og eldre) inviterer vi alle interesserte til to gratis prøvetreninger. Ta kontakt på handball@ssgeneif.com for å avtale nærmere. 

Vi har et ekstra stort behov for flere håndballspillere på følgende lag:

  • Jenter 2013
  • Gutter 2013.
  • Jenter 2011/2012
  • Gutter 2011/2012.  

Har du spørsmål?

Ta kontakt med leder i håndball Pål Kristoffersen: lederhandball@sageneif.com, 97008262

 

Velkommen til alle nye stjerner i striper! 

LAST NED FLYER
0
Feed