Velkommen til gratis bryteskole!

Sagene If bryting inviterer alle barn 1.-7. klasse til gratis bryteskole! Vi starter opp onsdag 6. september i brytesalen i 3. etasje i Bjølsenhallen. Det krever ingen påmelding, bare å møte opp. Du trenger kun vanlig treningsklær, alt annet utstyr låner du av oss. Bryting er en allsidig og morsom idrett!  Velkommen til oss! 

 

Når og hvor er bryteskolene?

  • Fom uke 36 tom uke 42 (ikke høstferien i uke 40).
  • Hver onsdag kl. 17.30 - 18.30, første trening 6. september.
  • I brytesalen i 3. etasje i Bjølsenhallen. 

Hvordan bli med?

Du trenger ikke melde deg på, det er bare å møte opp, vi tar deg imot når du kommer.

 

Hvis du vil og får til kan du også melde deg inn i bryteskolens Spond-gruppe her: https://group.spond.com/WRPBM

 

Det er løpende opptak på bryteskolen hele tiden. Det betyr at du er velkommen til å bli med, selv om du ikke fikk med deg starten.

 

Hva koster det? 

Bryteskolen er helt gratis, det koster ingenting. 

 

I begynnelsen trenger du kun vanlige treningsklær til bruk innendørs, alt annet utstyr får du låne av oss. 

 

Etterhvert vil det kanskje bli behov for brytedrakt og sko, som deltaker på vår bryteskole får du 20% rabatt på Torshov sport i Vogts gate på Torshov. Er dette en kostnad du ikke har råd til? Snakk med oss, så ordner vi det! 

 

Hva skjer etter bryteskolene?

Når bryteskolen er over, inviterer vi til informasjonskveld for foreldre. Målet er å lage faste treningsgrupper med alle barna som ønsker å være med videre på bryting. Denne gruppa vil da fortsette å trene sammen utover høsten.

 

Det er først når man har bestemt seg for å bli med videre etter bryteskolen at man blir medlem av Sagene IF. Dette koster noen penger, men vi gjør vårt beste for å holde prisene lave. Fram til jul vil det koste 100 kr, fra og med nyttår betaler man medlemsavgift og treningsavgift som gjelder for hele året. Vi er avhengig av at foreldrene bidrar, og i Sagene IF rugby er det 4 dugnader pr år. Du kan lese mer om medlemskap, priser og dugnad i Sagene IF her. 

 

Det aller viktigste for Sagene IF er at alle får være med! Det betyr at vi har enkle og gode ordninger for familier som sliter med å betale medlems- og treningsavgift og/eller utstyr som brytedrakt og sko osv. Les mer om det her. 

 


Har du spørsmål?

Ta kontakt med leder av bryting Wenche Larsen Rustad: 
lederbryting@sageneif.com
22 23 01 00 (tast 1, så 3)

 

Velkommen til alle nye stjerner i striper! 
 

LAST NED FLYER
0
Feed