Velkommen til gratis bandyskole!

Sagene IF bandy inviterer alle barn 6-12 år til Bandyskole på Voldsløkka kunstisbane! Det blir trening hver tirsdag kl. 18-19.30 fom uke 46 tom uke 2. Skolen er gratis og du kan låne utstyr av oss. Det er bare å møte opp, ingen påmelding nødvendig. Vi krever ingen forkunnskaper og vi lover å ta deg godt imot. Bandy passer for alle, så bli med og ha det gøy sammen med oss! 

 

Når er bandyyskolen?

Fom uke 46 tom uke 2 (ikke uke 52).
Tirsdager kl. 18.00- 19.30.
Første trening blir tirsdag 14. november 

 

Hvordan bli med?

Du trenger ikke melde deg på, det er bare å møte opp, vi tar deg imot når du kommer. 

Hvis du vil og får til kan du også melde deg på via bandyskolens Spond-gruppe her: https://group.spond.com/RPWHN  

Det er løpende opptak på bandyskolen hele tiden. Det betyr at du er velkommen til å bli med, selv om du ikke fikk med deg starten.

 

Hva koster det? 

Bandyskolen er åpne for alle, det koster ingenting.

 

Trenger du å låne utstyr?

Du kan låne skøyter, hjelm og kølle av oss, da er det viktig at du kommer 30 min før trening og at du vet hvilken størrelse du bruker. Har du dette utstyret selv, så tar du det med.    

Du trenger kun vanlige klær/treningsklær til utebruk på vinteren (lue, votter, ullsokker, ullundertøy....). Lue må være uten dusk for å få den under hjelmen. 

 

Hva skjer etter bandyskolen?

Det er først når man har bestemt seg for å bli med videre etter bandyskolen at man blir medlem av Sagene IF. Da koster det også noen penger å være med, men vi har gode ordninger for familier som sliter med økonomien. Vi er avhengig av at foreldene bidrar, og i Sagene IF bandy er det 4 dugnader pr år. Vi vil invitere til et informasjonsmøte for foreldre til alle barn som har lyst til å være med videre etter bandyskolen der vi vil informere om alt dette. Du kan også lese mer om medlemskap, dugnad og priser i Sagene IF her.

 

Det aller viktigste for Sagene IF er at alle får være med! Det betyr at vi har enkle og gode ordninger for familier som sliter med å betale medlems- og treningsavgift. Les mer om det her. 

 

Har du spørsmål? 

Ta kontakt med oss på lederbandy@sageneif.com

 

Velkommen! 

LAST NED FLYERS
0
Feed