VELKOMMEN PÅ VÅRE GRATIS IDRETTSSKOLER FOR BARN!

Vi ønsker alle barn 6- 12 år og deres familier velkommen på våre gratis idrettskoler! Denne høsten er det mulig å prøve seg i hele 8 ulike idretter! Judo, håndball, dans, fotball, tennis, innebandy, landhockey og bryting. Alle 8 skolene er åpne for alle, det koster ingenting og du kan låne utstyr av oss. Det er ingen påmelding i forkant, det er bare å møte opp og bli med. Du kan gjerne prøve deg på flere skoler/ idretter. Vi gleder oss veldig til å møte mange nye Stjerner i striper! 

Vårt mål er at idrettsskolene skal gi alle barn i bydel Sagene og omegn mulighet til å finne "sin aktivitet" og sin vei inn i klubben. Høsten 2020 har vi gratis idrettskoler i hele 8 idretter; judo, dans og håndball, fotball, tennis, innebandy, landhockey og bryting er med som vanlig. Spennende i år er at judo, dans og håndball er helt nye idretter for oss, og at tennisskolen vil foregå på helt de helt nyrehabiliterte tennisbanene på Voldsløkka.

 

Alle skolene er åpne for alle barn 6- 12 år. Det koster ingenting og du kan låne utstyr av oss. Det er ingen påmelding i forkant, det er bare å møte opp og bli med. Du kan gjerne prøve deg på flere skoler/ idretter. Det er løpende opptak på alle idrettsskolene hele tiden. Det betyr at du er velkommen til å bli med, selv om du ikke fikk med deg starten.

 

Skolene varer mellom 5 og 10 uker. Når skolene er over, lager vi vanlige lag/ grupper av de barna som ønsker å være med videre i de ulike idrettene. Først da blir man medlem av Sagene IF. Da vil det også koste penger å være med (omlag 1000 kr pr år), og foreldre vil inviteres med på dugnader i klubben (2- 4 dugnader i året). Vi er en billig klubb å være med i og har gode ordninger for familier som ikke har råd. Dette får vi til nettopp fordi våre medlemmer er flinke til å bidra på de dugnadene vi har. 

 

Sagene IF tar Korona- situasjonen på alvor og vil følge alle smittevernregler fra myndigheter, idrettsforbundet og kommunen (anleggseier). Det betyr at vi vil være nøye ed håndvask og desinfisering av utstyr, samt påse at barna kun bruker egne drikkeflasker og holder seg hjemme ved sykdom. 

 

Du kan lese mer og laste ned brosjyrer om alle våre åpne og gratis idrettsskoler her.

 

Har du spørsmål? Ta kontakt med vår rekrutteringsleder Pak Ling Li.

 

Velkommen til alle nye Stjerner i striper og deres familier! 

0
Feed