Velkommen på vårdugnad!

Vi inviterer alle våre medlemmer på vårdugnad på Voldsløkka og i Bjølsenhallen søndag 15. mai kl. 11- 15.30! Det er Bjølsenhallen, klubbhuset og uteanleggene på Voldsløkka som trenger en kjærlig omgang med vår dugnadskost. Det skal ryddes, vaskes, pusses, skrus, feies, rakes og kastes. Våre flinke ungdomstrenere har aktiviteter for barn som er for små til å bidra hele tiden på landhockeybanen og i Bjølsenhallen, og Styret flipper gratis burgere på grillen utenfor klubbhuset til alle som bidrar!

 

Endelig vårdugnad igjen! 

I løpet av de to årene med pandemi har det ikke mulig å gjennomføre den årlige store vårdugnaden på Voldsløkka og i klubbhuset. Nå er pandemien på s. 12 i avisene, så da kan vi igjen hente fram feiekosten, vaksekluten og skrujernet. Det er et stort behov både for a å samle hele klubben og for å gi anleggene vi bruker en kjærlig omgang med dugnadskosten. Vi håper det blir en fin vårdag! 

 

Du er hjertelig velkommen! 

Alle våre medlemmer oppfordres til å delta på dugnaden, vi setter stor pris på at du bidrar med den kosten du måtte ha! Har du kun mulighet til å være med et par timer? Det går helt fint. 

Sagene IFs egne avdelinger/idretter forventes å jobbe med å mobilisere en real dugnadsstyrke til denne dugnaden.

I år inviterer vi også naboer og venner som bruker Voldsløkka til uorganisert aktivitet gjennom året til å være med. For eksempen alle brukerne av skøytebanen om vinteren og tennisbanene om sommeren.  

 

Aktivitet for barn!

Har du barn, barnebarn, oldebarn? Da er det bare å ta dem med!

Barne kan både være med og hjelpe til, men også være med på ulike idrettsaktiviteter som våre ungdommer setter i gang på landhockeybanene og i Bjølsenhallen.

Husk å ta på idrettstøy og sko, og ta med en vannflaske! 

 

Grillings!

Fra kl. 13 blir det gratis burger og saft utenfor klubbhuset til alle som har bidratt! Det gjelder både de som har jobbet i hallen og på Voldsløkka.

Det er styret som står for burgerflippinga og saftblandinga!   

 

Praktisk info!

  • Det er ingen påmelding, bare å møte opp!
  • Ta på deg arbeidstøy og sko. 
  • Driver du med idretten din i Bjølsenhallen så møter du opp der, er det på Voldsløkka du trener så drar du dit. 
  • Folk fra styret eller fra administrasjon/drift møter deg når du kommer, og du få tildelt arbeidsoppgaver og det utstyret du trenger av dem.  
  • Hvis du skal til Voldsløkka og har hansker, trillebård, utekost, rake og spade hjemme, så ta det gjerne med. Vi har ikke alltid nok til alle. 
  • Alle jobber sammen med noen, ingen jobber alene. Har du med deg barn kan de være med deg å hjelpe til. 

Hva skal gjøres? 

Under er oppgavene vi skal gjøre på dugnaden. Det ser kanskje ut soim en uoverkommelig liste med ting? Nei da, vi pleier å være både mange og godt organisert på denne dugnaden, så dette går raskt unna på de timene vi har satt til rådighet. 

 

På klubbhuset skal vi vaske vinduer innvendig og utvendig, tørke over vegger/lister/dørkarmer, male over der malingen er slitt vekk, stramme skruene til alle møbler, reparere og vaske over radiatorskjulere, montere nye gardiner/solskjerming, vaske ned alle kjøkken, rydde lager, vaske fusballspillene, rydde i plakater og flyers, kaste søppel, ordne pant, tømme glemmekassa, fikse ting som er ødelagt, skrive nye plakater til kiosken, lage liste over alle feil og mangler.........  

 

På uteanleggene på Voldsløkka skal vi plukke søppel, feie og rake, Vaske over og sette opp utemøbler, fjerne løv og småstein fra tennisbanene og etterfylle med sand, rense granulat på Bjølsen kunstgress, arbeid med plantakassene og det "grønne området" på baksiden av klubbhuset, sjekke alle mål, plukke søppel under tribunene, sjekke og fikse at alle bannere henger som de skal........

 

I Bjølsenhallen skal vi rydde alle lager, legge på plass all takplater, vaske ned kiosken, skrive nye plakater til kiosken, merke og skilte alle branndører og nødutganger, gjøre det lille "kontoret" om til et lite møterom, flytte inn i mulig nytt lager i kjelleren, rydde under klatreveggen, stramme skruene på alle møbler, spyle og vaske alle dusjrom, flytte alle ekstra matter fra kampsportsalene og inn i lager bak garderobene i 3. etg, rydde i plakater og flyers, kaste søppel, tømme glemmekassen, lage liste med alle feil og mangler. 

 

Velkommen! 

Vi gleder oss til å se dere! 

MVH styret! 

0
Feed