Velkommen på gratis rugbyskole!

Sagene If rugby inviterer alle barn 3.-7. trinn til gratis rugbyskole! Første trening blir onsdag 6. september på rugbybanene på gresset på Voldsløkka. Det er bare å møte opp, krever ingen påmelding, utstyr låner du av oss. Rugby er en morsom og sosial sport, som passer for alle! For barn og ungdom spiller vi uten taklinger! Velkommen! 

 

Når og hvor er rugbyskolene?

  • Fom uke 36 tom uke 38.
  • Hver onsdag kl. 17.30 - 18.30, første trening 6. september.
  • På rugbybanene på gresset på Voldsløkka (bak klubbhuset).

Hvordan bli med?

Du trenger ikke melde deg på, det er bare å møte opp, vi tar deg imot når du kommer.

 

Hvis du vil og får til kan du også melde deg inn i rugbyskolens Spond-gruppe her: https://group.spond.com/XVHBX

 

Det er løpende opptak på rugbyskolen hele tiden. Det betyr at du er velkommen til å bli med, selv om du ikke fikk med deg starten.

 

Hva koster det? 

Rugbyskolen er helt gratis, det koster ingenting. 

 

I begynnelsen trenger du kun vanlige treningsklær og sko til bruk utendørs, alt annet utstyr får du låne av oss. 

 

Etterhvert vil det kanskje bli behov for ball og sko, som deltaker på vår rugbyskole får du 20% rabatt på Torshov sport i Vogts gate på Torshov. Er dette en kostnad du ikke har råd til? Snakk med oss, så ordner vi det! 

 

Hva skjer etter rugbyskolene?

Når rugbyskolen er over, inviterer vi til informasjonskveld for foreldre. Målet er å lage vanlige lag med alle barna som ønsker å være med videre og spille mer rugby. Disse lagene fortsetter da å trene utover høsten.

 

Det er først når man har bestemt seg for å bli med videre etter rugbyskolen at man blir medlem av Sagene IF. Dette koster noen penger, men vi gjør vårt beste for å holde prisene lave. Fram til jul vil det koste 100 kr, fra og med nyttår betaler man medlemsavgift og treningsavgift som gjelder for hele året. Vi er avhengig av at foreldrene bidrar, og i Sagene IF rugby er det 4 dugnader pr år. Du kan lese mer om medlemskap, priser og dugnad i Sagene IF her. 

 

Det aller viktigste for Sagene IF er at alle får være med! Det betyr at vi har enkle og gode ordninger for familier som sliter med å betale medlems- og treningsavgift og/eller utstyr som fotball/rugbysko osv. Les mer om det her. 

 


Har du spørsmål?

Ta kontakt med leder av junioravdelingen i Sagene if rugby Patrice Balauze: 
rugbyjunior@sageneif.com
22 23 01 00 (tast 1, så 5)

 

Velkommen til alle nye stjerner i striper! 

LAST NED FLYERS
0
Feed