Vaksinesenter i Bjølsenhallen øvre sal!

Bydel Sagene flytter sitt vaksinesenter fra Samfunnshuset og til Bjølsenhallen øvre sal. Fom onsdag 3/2 tom tirsdag 9/2 foregår det flytting/rigging, vaksineringen starter onsdag 10/2. Vaksinesenteret vil holde til i hallen i minimum 6 måneder fremover. Et godt samarbeid mellom Sagene IF, øvrige brukere av hallen, bydelen, bymiljøetaten, bedriftsidrettskretsen og Idrettskretsen har gjort at dette i liten grad går ut over aktiviteten. Les mer på våre nettsider.

Vaksinesenteret betyr at det blir noen endringer i aktiviteten for de som har sine faste treningstider i øvre sal. Disse endringene er gjennomgått og diskutert med bydelen, bymiljøetaten og idrettskretsen. Målet var minst mulig endringer for barn og ungdom, og det fikk vi til. 

 

Konsekvenser/endringer: 

  • Det meste av Sagene IF sin aktivitet i øvre sal for barn og ungdom flyttes til nedre sal. Og alle de som flyttes ned beholder sine treningstider, med unntak av to små justeringer på en halvtime for turn og tennis. Under ser du bilde av de treningstidene som vil gjelde i nedre sal fom 3. febuar. Alt dette er kun aktivitet for barn og ungdom som pt kan trene. Åpnes det opp for aktivitet for seniorer, så vil Sagene IFs aktivitet for voksne (innebandy og futsal) legges inn i nedre sal etter kl. at barn/ungdom er fedig, dvs kl. 20/20.30- 22.30 .
  • Sagene IF dans er den eneste av våre aktiviteter som må flytte ut av Bjølsenhallen. De vil fom mandag 8. februar holde til i Kay-salen på Sagene Samfunnshus. De beholder sine vanlige treningstider på mandager kl. 18- 20 (de minste kl. 18-19, de eldste kl. 19.20). Kay- salen egner seg svært godt til dans. 
  • Alle øvrige klubber som trener fast i øvre sal flyttes til OBIK- hallen på Voldsløkka for hele perioden. Korvoll håndball er den eneste av disse klubbene som har aktivitet for barn og ungdom og som pt kan trene. De øvrige klubbene har enten kun aktivitet for seniorer som nå ikke får lov å trene pga Korona, eller er klubber som valgt å ikke trene under Korona (Frestyle IL). 
  • Bymiljøtaten har flyttet alle skolene som har har gym i Bjølsenhalle øvre på dagtid enten til nedre sal eller til OBIK- hallen. 
  • I helgene vil det i 6- måndrs perioden med vaksinesenter ikke kunne arrangeres kamper, cuper, samlinger, treninger i Bjølsenhallen øvre sal. Foreløpig er dette heller ikke lov pga Korona. Åpnes det opp for slik aktivitet, vil vi ta i bruk nedre sal i størst mulig grad.

 

For klubber som trener i en av kampsportsalene eller i bordtennisrommet, så vil vaksinesenteret ikke føre til noen endringer. De kan bare trene som før. 

 

Sagene IF drifter Bjølsenhallen for Bymiljøetaten, og skal i perioden med vaksinesenter gjennomføre alle sine driftsoppgaver som vanlig. Det betyr at vi fortsatt skal ha hallvakter som vanlig på kvelden, og tilsyn slik vi pleier på dagtid. Eneste forskjellen er at vi ikke vil ha ansvar for tilsyn i øvre sal. Driftsbidrag vil Bymiljøetaten utbetale som alltid iht avtale. Sagene IF vil tape en del midler på mindre utleie i helger og ferier, dette vil vi få kompensert gjennom statens Korona- pakker. 

 

Sagene IF og Fighter kickboxing var bekymret for om sportsgulvet i salen skulle ta skade av dette. Det er løst ved at bydelen har kjøpt inn og lagt ut et beskyttelsesteppe i hele salen. Teppet blir igjen i salen etter at vaksineringen er over og kan da brukes ved andre arrangemnter i hallen som skader gulvet eller gjør det glatt. Vi har lenge ønsket oss et slikt teppe i hallen. Under ser du bilde av hallen med teppet lagt ut. 

 

Det vil komme mange mennesker innom Bjølsenhallen ila perioden med vaksinesenter, både de som driver senteret og de som skal vaksinere seg. Vi oppfordrer alle til å ta dem godt imot! Det betyr å være blid og hilse på folk, svare på spørsmål og hjelpe til om det trengs, og å hente fram dine fleksible og løsningsorienterte sider ved behov! Bjølsenhallen skal være et hyggelig sted å være for alle, det får vi mulighet til å bevise nå! Og Hvem vet, kanskje er det både kommende medlemmer og nye sponsorer blandt de som kommer innom? God karma kommer alltid i retur! 

 

Ved spørsmål, ta kontakt med daglig leder i Sagene IF Vibeke Thiblin på post@sageneif.com eller 22230100- tast 3. 

0
Feed