Stjernesommer 2021! - Gratis sommeraktivitet for barn og ungdom!

Sagene IF ønsker barn og ungdom 2- 18 år velkommen til Stjernesommer 2021! Det blir masse aktivitet for alle aldersgrupper gjennom hele skoleferien! Du får blant annet prøve deg i turn, fotball, dans, rugby, håndball, judo, Sandvolleyball, bryting mm. Det blir også bading i spreder, hageleker, vannkrig og masse sosial aktivitet! Det er helt gratis å delta!  

Meld deg på her: https://forms.gle/d3WVTV3b2TABvHot6

 

Etter mange uker der vi nesten ikke har sett hverandre og det har vært mye stillesitting innendørs, er det nå endelig tid for å være aktiv med venner igjen! Hver eneste hverdag hele skoleferien (man - fre fom uke 25 tom uke 33) vil vi ha tilbud om aktivitet 4 timer pr dag for alle aldersggrupper, helt fra de minste på allidrett (2- 5 år) og opp til de som går på videregående skole. Det blir turn, fotball, dans, rugby, håndball, judo, Sandvolleyball med Oslo Sandvolleyballklubb og bryting. Det blir også bading i spreder, hageleker, vannkrig og masse sosial aktivitet. Det er helt gratis å delta, og du kan melde deg på fra 1- 8 uker. Det meste av aktiviteten vil foregå på Voldsløkka, men vi vil også være noe i Bjølsenhallen.

 

Les mer her: https://sageneif.no/gratis-aktivitet/stjernesommer

 

Vi er opptatt av at barna og ungdommene har ferie! Det betyr at Stjernesommer hverken er ment som topping av formen i en idrett fram mot høstsesongen eller som oppbevaringsplass for barn. Snarere har vi tenkt at Stjernesommer skal gi deltakerne mulighet til å kose seg med mange ulike aktiviteter, og være en hygglig del av sommerukene i Oslo. Målet er å skape idrettglede for 300 barn og ungdom hver uke! Dette får vi mulighet til takket være god støtte fra Oslo kommue, Oslo idrettskrets og flere andre samarbeidspartnere.

0
Feed