Spennende ting på gang i Bjølsenhallen!

I litt over 8 måneder har det vært vaksinesenter i 3. etasje i Bjølsenhallen. 13. oktober er det slutt, da flytter vaksinesenteret inn i andre lokaler! Tusen takk til bydelens ansatt og frivillige, og til brukerne av hallen! Så snart vaksinesenteret har flyttet ut, skal salen bygges om til 3 stk kampidrettssaler adskilt med skillevegger. Det blir en sal med brytematter, en med judomatter og en med puslematter. Her skal alle kampidrettene holde til, samt noe dans og turn. 

VAKSINESENTERET FLYTTER UT!
I litt over 8 måneder har det vært vaksinesenter i 3. etasje i Bjølsenhallen. 13. oktober er det slutt, da flytter vaksinesenteret inn i andre lokaler!

 

På vaksinesenteret har bydelens ansatte og frivillige jobbet hard dager og kvelder 7 dager i uka for å vaksinere oss alle og få slutt på pandemien. Takk for den jobben dere har gjort!

 

Takk også til alle dere fine brukere av hallen både på dagtid og kveldstid for stor forståelse og fleksibilitet!

 


BJØLSENHALLEN ØVRE BLIR KAMPSPORTANLEGG!
Det som nå skal skje i Bjølsenhallen øvre er spennende! Så snart vaksinesenteret har flyttet ut, skal salen bygges om til 3 stk kampidrettssaler adskilt med skillevegger. Det blir en sal med brytematter, en med judomatter og en med puslematter. Her skal alle kampidrettene holde til, samt noe dans og turn.

 

Inn her skal også Sportsklubben 09 bryting og boksing samt Fighter kickboxing avd. Dæhlenga flytte inn midlertidig (ca 2 år), mens ny flerbrukshall på Dæhlenga bygges. Vi ønsker dem velkommen!


Vi er ikke helt sikre på hvor lang tid ombyggingen av øvre sal tar (montering av skillevegger), men håper på 2- 4 uker. Alle kampidrettsklubbene i Bjølsenhallen vil bli kalt inn til dugnad når ombyggingen er ferdig for å gjøre i stand alle 3 salene med matter og øvrig utstyr, samt fordeling av lagerkapasitet osv.

 

Vi gleder oss!
 

0
Feed