Sagene IF turn og dans - Innmeldingen for skoleåret 2023/2024 har åpnet!

Sagene If turn og dans har nå åpnet for innmelding av nye medlemmer for skoleåret 2023/2024! Vi har grupper for barn og ungdom fra 1.- 7. klasse i begge idretter, og de  fleste gruppene er åpne for nye medlemmer som både kan litt fra før og som er helt nybegynnere. Alle gruppene i både turn og dans starter opp første uka i september. Les mer under. 

 

TURN

Sagene IF turn er for alle, vi er en breddeklubb. Det betyr at vi har lite krav til utstyr, lave priser, og bistand hvis det blir en utfordring å betale. Det betyr også at vi er avhengig av at foreldre bidrar på dugnad og til å drive turnklubben og gruppene. Det finnes mange ulike grener i turn, hos oss trener vi troppsturn. Det betyr at vi utfører akrobatiske og artistiske øvelser som et lag i øvelsene frittstående, tumbling og trampett. Våre turngrupper trener i Bjølsenhallen. Skoleåret 2023/2024 vil vi ha 5 turngrupper i klubben. Er du med på turn, så kan du også være med på en dansetrening i uken uten ekstra kostnad. 

 

Har du lyst til å begynne på turn? 

Vi har grupper både for deg som har turnet litt før og for deg som er helt ny. Alle gruppene starter opp første uka av september. Les mer og meld deg inn her!

 

Er du allerede med på turn?

Turnere som allerede er medlem av klubben og deltar i en turngruppe, beholder sin plass i gruppa og trenger ikke melde seg inn på nytt. Det er noen endringer i gruppene, dette vil dere få informasjon om i Spond fra sportslig leder Johanne Kardal. Første trening er første uka i september. 

 

DANS

Sagene IF dans skal også være en danseklubb for alle. Det betyr ingen krav til klær/utstyr, lave priser, økonomisk hjelp til de som trenger det. Det betyr også at vi er avhengig av foreldrenes hjelp til å drive turnklubben og gruppene. Skoleåret 2023/2024 har vil vi ha 4 dansegrupper. Vi fokuserer for det meste på Hip Hop og Pop, men tar også med oss elementer fra andre stiler. Hver dansegruppe utvikler sin egen stil og koreografi, slik at alle får lov til å utrykke seg på sin måte. Vi har deltatt på UKM de siste 3 årene. Våre dansegrupper trener i dansesalen på Fernanda nissen skole, og i gymsalen på Sagene skole. Er du med på dans, kan du være med på en turntrening i uken for halv pris. 

 

Har du lyst til å begynne å danse? 

Alle våre 4 dansegrupper er åpne for alle, både de som har danset litt før og nybegynnere. Vi starter opp første uka av september. Les mer og meld deg inn her. 

 

Er du allerede med på dans? 

Er du danser i Sagene IF fra før, og var med på dans i vår, så beholder du din plass i gruppen og trenger ikke melde deg inn på nytt. Da kan du bare møte opp på trening første uka av september. 

 

VELKOMMEN! 

 

 

0
Feed