Sagene IF skal hedre sine ildsjeler i jubileumsåret - Hvem er dine kandidater?

Sagene IF fyller 100 år i 2021! I forbindelse med jubileet skal vi dele ut en rekke priser og utmerkelser til stjerner i striper som har gitt litt ekstra av sin tid og sitt hjerte til Sagene IF. Det står mye heder og ære på spill, hele 5 priser skal deles ut. Hvis ikke viruset skaper trøbbel, så vil den høytidelige utdelingen skje på vår jubileumsfest 4. september (kommer mer info senere, men blir åpent for alle). Vi ber nå om din hjelpe til å finne gode kandidater til alle 5 utmerkelsene! Les mer under. 

Sagene IF har blitt drevet av frivillige i 100 år! Tenkt hvor mange ildsjeler som har brukt all sin ledige tid til å lage aktivitet, skape miljø og bygge klubb for nærmiljøet på Sagene! Uten disse hadde det ikke blitt noe klubb, det er helt sant både for 100 år siden og i dag. For Sagene IF er det derfor viktig å gjøre stas på og takke alle de fantastiske frivillige som har vært og er navet i klubben vår. 

 

På vår jubileumsfest 4. september vil vi derfor dele ut 5 ulike priser og utmerkelser til  Stjerner i striper som har utmerket seg på forskjellige vis: 

 

Æresmedlemskap er Sagene IFs høyeste utmerkelse, og personer som utnevnes har enten har lagt ned et ekstraordinært frivillig arbeid for klubben over lang tid, administrativt eller sportslig, ellere de har har oppådd fremragende sportslige resultater for klubben. 

 

Årets stjerne i striper 2020  deles ut hvert år til en som har utmerket seg spesielt i året som har gått, enten sportslig eller administrativt. 

 

Eyvind Dahl prisen har som hovedmål å hedre unge utøvere som viser positivt lederskap og bidrar til å bygge gode lag og miljøer utover det rent sportslige. Det er en hyllest til de som ser menneskene rundt seg og fungerer som sosialt lim i sin idrett.

 

En grepa stjerne i striper har lagt ned solid og god innsats for klubben i en priode på 3- 5 år og representert Sagene IFs verdier på en god måte. Det kan feks. være som styremedlem eller medlem av et arbeidsutvalg, som lagleder eller trener.

 

Trøye nr 100! I jubileumsåret 2021 skal alle avdelinger (idretter) kåre den sportslig beste utøveren i sin idrett i klubbens historie, disse utøverne får utdelet trøye nummer 100. Det deles ut en tøye for damer og en for menn i hver idrett.

 

Du finner mer info og kriteriene for de 5 ulike prisene her. 

 

Det er jubiluemskomiteen i Sagene IF som jobber med denne saken sammen med idrettenes arbeidsutvalg, og de ønsker seg mest av alt en hel haug med gode forslag og innspill til kandidater til de 5 utmerkelsene. Både styret, idrettenes arbeidsutvalg og det enkelte medlem kan komme med forslag. Lag og grupper i klubben kan også gå sammen om å sende inn forslag. 

 

Har du forslag til kandidater?

  • Send en epost til leder av jubileumskomiteen Arvid Sivertsen (arvid.sivertsen@gmail.com). 
  • Eposten må inneholde: 
    • Fult navn på din/dine kandidater. 
    • Hvilke utmerkelse(r) du ønsker din kandidat skal få. 
    • En kort begrunnelse for hvorfor du mener de fortjener utmerkelsen. 
  • Fristen for å sende inn forslag er 20. juni 2021. 

 

Alle medlemmer som sender inn forslag er med i trekningen av en Sagene IF jubileumslue, skjerf og bøff! 

 

Vi gleder oss til å lese alle forslagene! 

 

MVH jubileumskomiteen v/ Arvid Sivertsen

0
Feed