Velkommen til UEFA DISNEY PLAYMAKERS for jenter!

Sagene IF fotball inviterer alle jentersom skal begynne i 1-4.klasse til høsten til GRATIS UEFA DISNEY Playmakers! Playmakers er et rekrutteringsprogram utviklet av UEFA og Disney for jenter. Målet er å introdusere de yngste jentene for fotball gjennom gode treningsøkter der ulike Disneykarakterer fra filmen Frost 2 tas aktivt i bruk. Moro, lek og fotball er fokuset. 

 

Hva er UEFA Playmakers?

 • En introduksjon til fotball for jenter mellom 5 og 8 år.
 • Bruker historiefortelling som metode og tar utgangspunkt i et Disneyunivers/en Disney-film (Frost 2 i 2023).
 • Gjennom åtte økter får jentene trent på fotballferdigheter, bevegelsesferdigheter og livsferdigheter.
 • Playmakers er det første store felles europeiske grasrotfotballprogrammet for jenter. I 2022 gjennomførte 46 av UEFAs medlemsland. I september 2022 hadde om lag 30 000 europeiske jenter deltatt i programmet.
 • Programmet følges opp med forskning av Leeds Beckett University
 • Prosjektledelsen i UEFA bekrefter at Playmakers er et langsiktig prosjekt og en del av UEFAs Women’s football strategy.
 • I den nordiske søknaden om WEURO 2025 er Playmakers et av tiltakene som
  ønskes brukt for å oppnå økt spillerrekruttering.

Når og hvor kan du bli med? 

 • Fom uke 35 tom uke 43?
 • Hver mandag kl. 17-18, første trening 28. august. 
 • På Voldsløkka landhockeybane ved klubbhuset (Stavangergata 32). 

Hvordan bli du med?

Du trenger ikke melde deg på, det er bare å møte opp, vi tar deg imot når du kommer.

 

Det er løpende opptak på Playmakers hele tiden. Det betyr at du er velkommen til å bli med, selv om du ikke fikk med deg starten.

 

Hva koster det? 

Playmakers er gratis, det koster ingenting. 

 

I begynnelsen trenger kun vanlige treningsklær og sko til utendørsbruk, alt annet utstyr får du låne av oss. 

 

Etterhvert vil det være behov for fotballskol og leggskinn, som deltaker på vår fotballskole får du 20% rabbatt på Torshov sport i Vogts gate på Torshov. Er dette en kostnad du ikke har råd til? Snakk med oss, så ordner vi det! 

 

Hva skjer etter Playmakers?

Når skolene er over, vil de jentene som ønsker det inviteres til å bli med videre i klubben. Målet er å lage vanlige lag med alle barna som ønsker å være med videre og spille mer fotball. Disse lagene vil da fortsette å trene utover høsten og blir påmeldt seiespill fom fotballsesongen 2024. 

 

Det er først når man har bestemt seg for å bli med videre etter Playmakers at man blir medlem av Sagene IF. Dette koster noen penger, men vi gjør vårt beste for å holde prisene lave. Fram til jul vil det koste 100 kr, fra og med nyttår betaler man medlemsavgift og treningsavgift som gjelder for hele året. Vi er avhengig av at foreldene bidrar, og i Sagene IF fotball er det 4 dugnader pr år. Du kan lese mer om medlemskap, priser og dungad i Sagene IF her

 

Det aller viktigste for Sagene IF er at alle får være med! Det betyr at vi har enkle og gode ordninger for familier som sliter med å betale medlems- og treningsavgift og/eller utstyr som fotballsko osv. Les mer om det her

 

Sagene IFs fotballskole

Alle jenter 1.-4. klasse har også et tilbud om å delta på Sagene IFs ordinære fotballskole. Det er en fotballskole for både gutter og jenter som går samme dag og samme tid som fotballskolen. Det betyr at jentene selv kan bestemme hvilken fotballskole de vil gå på, og de kan også gjerne teste begge. Les mer om Sagene IFs fotballskole her

 

Har du spørsmål?

Ta kontakt med treningsveileder Pak Ling Li 

pak@sageneif.com

22 23 01 00 (tast 6)

 

Velkommen!

0
Feed