Sagene IF arrangerte fotballcup for 1000 barn – fylte Voldsløkka med idrettsglede!

17. - 18. juni arrangerte Sagene IF Kiwi Bama-cup på Voldsløkka for andre gang, og i likhet med fjoråret ble arrangementet en stor suksess.

-"Det er utrolig fint at vi som klubb får muligheten til å arrangere en slik cup, sier Henrik Hellevik", arrangementsansvarlig i Sagene IF fotball.

 

150 lag og omtrent 1000 barn møtte til en fartsfylt fotballturnering, med fokus på gode og sunne verdier. Cupen tar utgangspunkt i inspirasjonskonseptet Eat Move Sleep, som ønsker å opplyse om fordelene med et sunt kosthold, mer aktivitet og god søvn........

 

- "Det har vært en økning i antall påmeldte lag, noe jeg tror kommer av at lagene som var med i fjor har hatt en positiv opplevelse og dermed har ordet blitt spredd. Det er viktig at barna får et lokalt cuptilbud, og muligheten til å både spille kamper mot, men også bli kjent med andre lag, oppleve det å bli ropt opp og få premie og det å få vært med på «cup-gøyen»", sier Hellevik. 


Topp stemning, lagånd og samhold

På hver bane møtte man et sammensatt crew av stolte foreldre og engasjerende trenere som heiet, jublet og støttet. Barna hjalp hverandre på tvers av lag, ga hverandre high fives, oppmuntret  hverandre og passet alltid på å takke for kampen. På premieutdelingen gikk smilene fra øre til øre, både hos barna, de voksne og hos arrangørene. Mellom kampene var det lek og moro, mulighet til å delta på aktivitetsstand og fristende tilbud i kiosken. 

Jentene på Sagene J12 elsker å spille fotball og er enige om at cup er ekstra gøy. -" Det morsomste med cup er at vi får spille flere kamper etter hverandre, og har en ny mulighet til å vinne og gjøre det bedre i neste kamp", sier jentene.

 

Frisk og fargerik mat i kiosken 

I kiosken og på de utplasserte bodene på arrangementet fikk man kjøpt deilig frukt, juice, smoothier, lapskaus, wraps og salater. Det er cupens hovedsponsorer, Kiwi og Bama, som har levert de sunne kioskvarene. Kioskene og bodene ble betjent av noen av de hundre fantastiske frivillige som sto på gjennom hele helgen. De øvrige frivillige har stått på aktivitetsstand, organisert premieutdeling, vært kampverter og sørget for opprigg og nedrigg av cupen.  

0
Feed