Rekorddeltagelse på Sagene IFs Tine fotballskole

Fra 14. til 18. august arrangerte Sagene IF Tine fotballskole, og over 200 barn har deltatt på en lærerik uke på Voldsløkka. Da fotballskolen ble arrangert på Sagene for første gang i 2015, var det kun 37 påmeldte. Bak økningen i antall påmeldte ligger det en viktig utvikling i klubben, og resultatet av denne utviklingen er et bedre tilbud for barna, mener Henrik Hellevik, arrangementansvarlig i Sagene IF fotball.  

 

 

Klubben har utviklet seg  

Hellevik har en klar idé om hvorfor deltagerantallet har gått opp: 

 

- Klubben har utviklet seg på en utrolig fin måte; vi har bygget en stor administrasjon, og vi har i tillegg fått et veldig fint klubbhus som gir oss mulighet til å utnytte de fasilitetene vi har. Vi har fokus på ungdommer i arbeid, og før fotballskolen har de fått grundig gjennomgang i både hvilke øvelser de kan utføre, og hva det innebærer å være leder og ha ansvar. De unge ansatte er selv veldig glade i idretten, noe som smitter over på barna. Alt dette bidrar til at barna får tatt del i aktivitet som virkelig oppfordrer til idrettsglede.  

 

 

Enorm fotballglede og god stemning

På Tine fotballskole blir barna delt inn i grupper, som roterer på ulike stasjoner. På de ulike stasjonene er det ferdighetstrening med opplæring i pasninger, triksing og skudd, ulike typer leker som enspretten og hauk og due, og diverse stafetter. Etter en felles lunsjpause på tribunen, står det kamp og lagspill på planen. Fotballgleden er enorm, hos både barna og instruktørene. Det kommer tydelig frem i den store kampen mellom alle barna og de voksne, der begge lag gir 100%. Det er aktivitet og latter overalt, hele tiden. Selv i pøsregn, tidlig på tirsdag morgen, sto alle på banen og gledet seg til å starte. På fredagen var det duket for grilling, turneringer, diplomer og is. Alle barna dro fra fotballskolen med et stort smil rundt munnen.  

 

 

Det beste med Tine fotballskole   

Wilhelmina (11), Matilda (12) og Erle (12) synes det er vanskelig å velge ut én ting som er best med fotballskolen, men det er kun fordi det er så mye å velge mellom:

 

-Jeg synes det beste med Tine fotballskole er å være i aktivitet og møte nye snille folk, sier Wilhelmina  

- Jeg synes det beste er trenerne. Alle er så morsomme, og så blir de med på øvelser og kamper, noe som er veldig gøy, sier Matilda. Det er også bra med variasjon, at det er mange øvelser og leker og ikke bare kamp hele tiden, legger hun til.   

- Det er også gøy å få spilt med guttene, ha blanda lag og få litt mer utfordring, skyter Erle inn.  

De var alle enige om at Tine fotballskole hadde vært veldig gøy.    

 

 

Et morsomt og bra opplegg  

Mats Rafael Jaramillo Solli har hatt en fin uke på Voldsløkka og oppsummerer årets fotballskole godt:  

-Det har vært et bra opplegg og jeg har hatt det veldig gøy!  

 

Se bildene fra Tine fotballskole her:  

0
Feed