Protokoll og oppsummering fra årsmøtet 2020!

Torsdag den 23. april kunne nittini år gamle Sagene IF holde et sterkt forsinket årsmøte. På grunn av de begrensningene koronasmitten legger på all aktivitet, ble det klubben første digitale årsmøte. Likevel ble det klubbrekord i antall deltakere. Les Arvid sin oppsummering under og last ned protokollen. 

  • Hvis du ikke var på møtet, så finner du alt av sakspapirer her
  • Du kan lese protokollen fra årsmøtet her

 

Arbeidsutvalget og sekretariatet ledet møtet, med god intern avstand, fra møterommet i klubbhuset mens resten deltok via nettet. Møteformen er veldig disiplinerende og gir effektive møter, men på den andre siden blir det lite rom for spontane innspill. Og den sosiale delen havner solid på minus siden med denne møteformen, det må vi ta igjen neste år!

 

Den erfarne møtelederen Stein Halck fra Drøbak / Frogn styrte greit gjennom sakslista og var en god rådgiver i forhold til idrettens lover og regler. 

 

Årsmøtet la føringer for veien videre med støtte til det konsolideringsarbeidet styret har startet i året som gikk. Etter mange år med stor ekspansjon i mange retninger er det viktig å samle trådene og ruste klubben for framtida, både sportslig, organisatorisk og ikke minst økonomisk. Saken om hvordan sykkelgruppa skal være tilknyttet klubben, som en integrert del av klubben eller som en fri satellitt ble diskutert. Her ble det vedtatt å sette ned et hurtigarbeidende utvalg som skal komme med en innstilling til styret før sommeren. Vi vedtok også en organisasjonaplan for klubben og en strategi for de neste 3 årene. 

 

Einar Eriksen ble gjenvalgt som styreleder, mens Petter Mathisen (Rugby) ble valgt som ny nestleder etter 2 år i kontrollkomiteen. Det blir spennende med mange nye fjes både blant avdelingenes representanter i styret og blant lederne av idrettene, vi ønsker alle hjertelig velkommen! Styreleder takket de avtroppende styremedlemmene og avdelingslederne for det de har bidratt med til klubben, og lovet at det kommer en hyggelig hilsen til dem alle i den gammeldagse posten! 

 

Prisen Årets stjerne i stiper 2019 gikk til rugby- trener Glenn Colins. Han har siden Oslo Rugbyklubb gikk inn i Sagene IF vunnet tre 15-manns NM gull, to NM 7s sølv og i 2019 fikk han også endelig NM gull og kongepokal. Han bidrar også mye både på det organisatoriske og det sosiale i klubben, feks har han laget all maten til de berømte rugby- arengementene på klubbhuset. Vi gratulerer så mye! 

 

Supporterklubben Den Røde Stjerne delte også ut priser. Årets Røde Stjerne for lag gikk til dame og herrelaget i rugby, som i 2019 vant hver sin Kongepokal. Årets individuelle Røde Stjerne ble bandylagets nr. 22 Lene Aamodt. Hun spiller for Sagene i herrenes 2. divisjon, ble kåret til året spiller i Norge for andre gang og tok sin andre VM- bronse denne sesongen. Vi gratulerer til de tøffe stjernene! 

 

Det var påmeldt 86 deltakere til årsmøtet, og 76 av dem deltok. Det er ny klubbrekord, (ialefall i nyere tid). Det er bra for demokratiet i klubben vår, så vi håper det kommer ennå flere på årsmøtet i jubileumsåret.

 

Tusen takk til alle #stjerneristriper som deltok!

0
Feed