Foto: Haakon Bell Pedersen

OBOS-CAMP HOS SAGENE IF

I vinterferieuken var vi i Sagene IF Fotball privilegert og fikk være en av Norges første klubber til å arrangere nyskapningen OBOS-Camp. Campen var en fotballskole klubben sent vil glemme.

Gjennom godt samarbeid med OBOS og Norsk Toppfotball fikk vi anledning til å gjennomføre en fire-dagers camp for jenter og gutter mellom 8 og 14 år i vinterferien. Campen bar preg av profesjonalitet, idrettsglede og samhold blant både spillere og trenere. Spillerne som deltok var en kombinasjon av medlemmer i Sagene IF, men også barn fra våre gode venner i Skeid og Lørenskog. På trenersiden fikk flere av våre trenerutdannede G19-spillere anledning til å være ledere.

Dagene på OBOS-Camp besto av to fotballøkter på Bjølsen kunstgress, i tillegg til faglig innhold og matservering innendørs. Hver fotballøkt hadde et spesifikt sportslig tema som ble tatt utgangspunkt i. Det sportslige opplegget ble utarbeidet av Glimt Akademiet til FK Bodø/Glimt, og var av høy kvalitet. Campen tilbudte også et faglig innhold, strukturert inn i "Verditimen".

Verditimen er et faglig opplegg som tar utgangspunkt i #Stopp-kampanjen. #Stopp er en langsiktig kampanje som skal bidra til at alle former for diskriminering i norsk idrett opphører. Gjennom verditimen fikk campens deltakere tilegnet seg kunnskap rundt kampanjens formål. Dette skjedde både ved gjennomførelse av oppgaver deltakerne skulle diskutere, foredrag og videoer av toppspilleres erfaringer innenfor gitt tematikk. Kampanjen står i stil med Sagene IFs verdier, og innehar et utrolig viktig standpunkt som vi mener burde gjelde alle i samfunnet, både på og utenfor banen.

Vi ønsker å takke OBOS, Norsk Toppfotball og alle involverte, og håper samtlige barn hadde en utrolig fin opplevelse av OBOS-Camp på Voldsløkka!

Foto: Haakon Bell Pedersen

0
Feed