Nå kan ungdom 15- 20 år søke sommerjobb på Stjernesommer!

Har du lyst til å jobbe sammen med oss i Sagene IF på årets Stjernesommer? Vi ser etter engasjerte og ansvarsfulle ungdommer mellom 15 og 20 år som kan bidra til å gjøre Stjernesommer til tidenes morsomste sommerferie på Voldsløkka! Les mer under.  

Sagene IF ble stiftet i 1921 og fyller 100 år i år! Vi om lag 2000 medlemmer i 14 ulike idretter. Klubben holder til på Voldsløkka og i Bjølsenhallen i bydel Sagene. Sagene IF er valgt ut som nabolagsklubb av Oslo idrettskrets, og det viktigste for oss er at alle får være med. Du kan lese mer om klubben vår på våre nettsider www.sageneif.no

 

Stjernesommer er Sagene IF sin idrettskole for barn og ungdom 2- 18 år. På Stjernesommer får man prøve mange ulike idretter og aktiviteter gjennom hele skoleferien. Det er gratis å delta og alle får være med. Alt foregår på Voldsløkka og i Bjølsenhallen. Målet vårt er å gjøre sommerferien best mulig for alle som er med! Du kan lese mer om Stjernesommer her. 

 

Sagene IF ser nå etter ungdommer 15- 20 år som har lyst til å ha sommerjobb hos oss på Stjernesommer. Vi trenger både instruktører til de ulike idrettene vi skal ha, samt gruppeledere og assistenter som kan hjelpe til med barna/ungdommene og aktivititeten. Vi ser etter ungdommer som har lyst til å jobbe og lære, og som er engasjerte, ansvarfulle og inkluderende. 

 

Alle som skal jobbe på Stjernesommer får kurs og opplæring av Sagene IF. Dette er obligatorisk, det betyr at du må delta. Vi følger opp alle underveis og sørger for at du blir en del av en travel og morsom arbeidsplass hvor du kan lære masse nytt.

 

Søknadsskjemaet finner du her: https://forms.gle/GSma7E6qP3FHe1oq7

Søknadsfrist er 31. mai.

 

Har du spørsmål?

Ta kontakt med Audun Vagleng på epost rekrutteringsleder@sageneif.com.

0
Feed