Kursdag på klubbhuset!

Lørdag 29. oktober kjører vi liten kursdag på klubbhuset! Det er helt gratis og det er bare å møte opp. Det blir kurs i kepertrening i barnefotballen. Vi har satt opp Trygg på trening for at fleste mulig skal kjenne våre rutiner for å forebygge overgrep. Hele dagen hjelper vi deg med å søke politiattest eller du kan fremvise den attesten du har fått i posten. Organisasjonen Barn av rusmisbrukere kommer på besøk. Vi anbefaler alle som har noe med barn å gjøre i klubben å ta turen! 

PROGRAM:

Kl. 10:00-15:00: Vi hjeper deg med politiattest hele dagen!                                            Alle ansatte og frivillige over 15 år som skal utføre oppgaver for Sagene IF som innebærer et tillits- eller ansvarsforhold overfor mindreårige eller mennesker med utviklingshemming, skal framvise politiattest. Denne dagen hjelper vi deg med alt du trenger for å få sendt søknad. Har du fått din politiattest i posten, så kan du også ta den med og fremvise den til en av våre to politattestansvarlige som vil være tilstede. 

 

Kl. 10:00-12:00 - kurs: «Keepertrening for barnefotball 8-11 år», med Audun Vagleng. Dette er et kort introduksjonskurs for trenere til hvordan du kan legge til rette for keepertreninger i barnefotballen. Hva er viktig og riktig å trene på i denne alderen? Og hva slags øvelser kan vi bruke?

 

Kl. 10:00-12:00: «Trygge voksene på fritiden», organisasjonen Barn av Rusmissbrukere
Dette er et veldig lærerikt og anvendelig kurs som gir deg økt forståelse for hvordan du som voksen kan møte alle barn, men særlig de som ikke har det så bra hjemme, på en trygg måte i din rolle som trener. Bli en trygg voksen! 

 

Kl. 12:00-13:00: Felles enkel lunsj/servering for alle deltakere på alle kurs!

 

Kl. 13:00-15:00 «Trygg på Trening» fra Redd Barn, holdt av Audun Vagleng.
Dette er en innføring i våre rettningslinjer for å forebygge overgrep mot barn i vår klubb. Dette kurset gir deg forståelse for etiske rettningslinjer og hvordan vår beredskapsplan skal fungere. Kurset er utviklet av Redd Barna.

 

Kl. 13:00-15:00 «Trygge voksen på fritiden», organisasjonen Barn av Rusmissbrukere
Dette er samme kurset som vi kjørte kl.10:00, men på et slternativt tidspunkt for de som ikke rakk første runde. 

 

Velkommen! 

0
Feed