#KulTur!

Sagene IF inviterer deg med på vårt nye trim-konsept #KulTur! Det handler om å trimme kroppen, fylle på med litt kultur, se seg godt omkring og støtte klubben! Samtidig! Fra 26. mai og fram til St.Hans utfordrer vi alle våre medlemmer og venner til å ta turen rundt løypa i en av våre 4 klasser. Turen har både start og mål på rugbybanen på Voldsløkka. Fine premier både for de raske, de oppmerksomme, de kreativ og de heldige! Les mer under.

Vi har laget en hyggelig løype på 4,2 km i vårt nabolag. Løypa har start og mål på rugbybanen på Voldsløkka. Langs løypa har det i løpet av historien skjedd store og små ting. Noen av disse små historiene kan du ta med deg på turen, du finner dem som en del av løypebeskrivelsen.

 

For å gjøre turen spennende for barn, har vi hengt opp noen Sagene-drakter i vinduer underveis i løypa. For å finne disse må man se seg veldig godt omkring både høyt og lavt! Vi er spente på om det er noen barn som finner alle!

 

Fra tirsdag 26. mai og fram til St.Hans utfordrer vi alle våre medlemmer og venner til å ta turen rundt løypa i en av våre 4 klasser; 1) Løp så fort du kan, 2) Gå så fort du kan 3) Mosjonsjogg og 4) Rusle på familietur. Det blir fine premier til de raskeste i klasse 1 og 2. I de andre klassene trekker vi ut noen heldige vinnere. Premier blir det også til barn som finner alle drakten og til de beste #Kul-Tur bildene. Det koster mellom 50 og 100 kr å delta, disse pengene går til å holde klubben åpen for barn og ungdom i hele sommer. 

 

Det er Arvid Sivertesen som har laget #KulTur for Sagene IF. 

 

Du finner all info du trenger for hive deg med her. 

 

Lykke til og ha en riktig #KulTur! 

0
Feed