Julehilsen fra styret!

Styret i Sagene IF oppsummerer året som har gått og ønsker alle våre medlemmer, støttespillere og venner en riktig god og fredelig julefeiring!

Vil du ha et gjensyn med 2020 så har vi lagt ut en «året i bilder» kavalkade på Facebooksida Sagene IF.

I morgen, den 21. desember, er vi på flere måter over kneika. Vi runder den mørkeste delen av vår ferd rundt sola og det går mot lysere tider. Det er og en vaksine mot koronaviruset som kommer omtrent samtidig. Og det lover godt for at vi i løpet av våren vil være tilbake i normalt gjenge og kan holde på med det vi skal – idrett, glede og mestring.

 

Året som har gått har stilt oss alle overfor vanskelige og tidvis tunge avgjørelser, som nedstenging og permittering av ansatte, og våre tålmodige seniorer har nå ventet i 10 måneder på å få drive med sin idrett. Men det har også tvunget fram en solid evne til å tilpasse seg veldig skiftende regimer, og vist vist fram den enorm kreativitet som bor i våre medlemmer. Mange nye og alternative treningsformer og gode måter å praktisere smittevern på ble tenkt ut og satt i verk nærmest på løpende bånd. Takk for at dere tok det som en utfordring! Det har gjort at vi har klart å holde i gang mye og god aktivitet for våre barn og ungdom.

 

Stjernesommer er et godt eksempel på hva vi fikk til tross Korona i 2020. Vi klarte på veldig kort varsel å sette i gang åtte uker med sommeraktiviteter for barn og unge. En deltaker for hver dag i året (364, så det ble en hviledag det året) var høyt og lavt rundt på Voldsløkka og i Bjølsenhallen denne sommeren. Våre nesten 50 unge instruktører og assistenter i sommerjobb tok oppgavene på strak arm og fikk alle til å trives, enten det kom tre eller femti barn den dagen.Takk til alle dere ungdommer som gjorde sommeren morsom og hyggelig for så mange barn!

 

Våre gratis inkluderingsprosjekter har hatt rekordstor deltakelse i 2020. Vi har hatt idrettsskoler i 9 idretter, AKS aktivitet for 5 skoler, og på Etter skoletid har nær 100 ungdommer vært innom. Tilsammen har nær 500 barn og ungdom vært med på disse aktivitetene og blitt en del av Sagene IF. Stor takk til trenere og ledere i avdelingene som tar imot alle våre nye stjerner i striper på en så fin måte!

 

Den siste og største julehilsen går til det «anonyme støtteapparatet». De som løser administrative knuter i et av våre arbeidsutvalg. De som holder orden på drakter og utstyr og penger og lister. De som gir alle våre utøvere mat, trøst og oppmuntring og passer på at alle har det bra. De som i all slags vær deler sorger og gleder med de aktive ute på banen og skaper mestring for alle. Vi snakker om alle våre fantastiske frivillige som har gjort en helt formidabel jobb også dette året. Stor takk til dere!

 

Så til dere alle! Ta deg noen velfortjente pauser nå i jula og send noen varme tanker til deg sjøl og alle de andre som er med på å gjøre Sagene IF til en fantastisk klubb hvor vi alle er stjerner i striper.

 

Vi sees i 2021, helt i hundre!

 

På vegne av styret, Arvid Sivertsen

 

Så vil styreleder Einar Eriksen gjerne legge til: På våre Facebooksider har vi lagt ut en bildekavalkade fra 2020. Her får du et glimt av aktiviteten i klubben i året som har gått. Alle bildene er tatt av styremedlem Arvid Sivertesn, det er også han som har skrevet alle bildetekstene. Arvid har i hele 2020 vært klubbens dyktige hus-fotograf og journalist. Han har vært rundt på ulike aktiviteter neste hver dag, uansett vær og vind, og har skapt masse flott innhold om alle våre idretter til våre kanaler på nett. Vi ser at medlemmene setter stor pris på dette og styret takker Arvid for den store jobben han gjør!

0
Feed