#jenterelskerinnebandy!

Søndag 24. oktober inviteres alle jenter født 2008 og 2009 til en superkul innebandy-samling i Ekeberghallen! Alle er velkommen og det er gratis å delta! Sagene IF innebandy inviterer særlig de jentene som spiller innebandy fra før, jenter fra andre idretter i Sagene IF som kunne tenke seg å spille innebandy om vinteren, og jenter som har lyst til å teste innebandy for første gang! Les mer under.

Jenter 12- og Jenter 13-lagene til Sagene, Sveiva, Østensjø, Monolitten, Fagerstrand, Tunet og Nittedal Wolves er overbevist om at #JenterElskerInnebandy om rammene er rette. Lagene ønsker seg flere jenter å spille med og mot, og har samlet seg om en felles inspirasjons og rekrutteringssamling for innebandyjenter. Lagene går “all in” og har leid Ekeberghallen 24. oktober og har fått med seg jenter fra elitelagene til Tunet, Sveiva og Monolitten på laget. 

 

Klubbene ønsker å invitere:

  • 2008/09-jenter som har lyst til å prøve innebandy
    • Klubbene er velkommen til å inviterer med seg jenter fra sitt nærområde
  • Jenter som spiller i J12 eller J13 serien
    • Uansett om de spiller opp eller ned. Eksempelvis er du født i 2007 og spiller i J13-serien er du hjertelig velkommen
  • 2008/09-jenter som tilhører andre lag/klubber på østlandet
    • Uansett om du spiller på guttelag, på eldre eller yngre jentelag eller kanskje ikke spiller kamper i det hele tatt er du velkommen.
  • Er du i tvil om du er velkommen på arrangementet - så er du velkommen!

 

Jentene fra elitelagene vil være instruktører og forbilder på samlingen. Dette er en samling for jenter og av og med jenter. Samlingen vil være delt i to hovedøkter, en økt med stasjonsøvelser for å utvikle innebandyferdighetene og en turnering hvor det blandes lag på tvers av klubber og erfaring. 

 

Målet med samlingen er å få flere jenter til å spille innebandy, bli kjent på tvers av klubber, at jentene skal utvikle seg som innebandyspillere og oppleve at det er mange andre jenter som også elsker innebandy, og ikke minst ha det gøy sammen og bli inspirert.

 

Rekrutteringsstøtte
Oslo og Akerhus Bandyregion (OABR) og Sparebankstiftelsen ønsker støtte opp initiativet og stimulere til videre satsning på jenter i aldersgruppen. De vil derfor gi alle klubber/lag som har med minst en jente på samlingen 5.000 kr øremerket rekrutteringstiltak for J12/13-jenter i lokal klubb etter samlingen. (Jenter utenfor OABR er hjertelig velkommen på samlingen, men støtten til rekrutteringstiltak gjelder kun for klubber/lag som tilhører OABR). 

 

Hvordan kan du bidra?
Jenteinnebandy trenger et skikkelig løft. Hjelp oss å spre budskapet og sørg for at alle klubber promoterer samlingen i alle flater. Du kan bety en forskjell, kanskje din “like” eller “share” gjør at det er ei jente som begynner med innebandy eller ei som ikke slutter med innebandy.

 

Hva skjer etter samlingen?
Lagene og OABR har begynt å se på en egen J12/13-klasse i forbindelse med minirunden i desember slik at mindre jentemiljøer som ikke har nok spillere til å stille lag i seriespill får en mulighet til å spille kamper mot andre jentelag. Der vil det trolig også bli en mulighet for å melde seg på selvom en ikke har nok spillere til et lag, da lager vi kombinasjonslag. 

 

Mer program, mer info og påmelding se: https://www.deltager.no/event/jenterelskerinnebandy2021

 

Eventuelle spørsmål kan rettes til: Sagene IF innebandy v/ Pia Grasli.

0
Feed