Har du glemt noe på klubbhuset?

Sara og Anna, to prakteksemplarer av våre undgommer, har ryddet grundig i glemmekassen på klubbhuset! Der fant de alt fra pelsvest og selskapssko til treningstøy, joggesko og hjelmer. Nå vil vi veldig gjerne at du skal komme å hente det du har glemt! Under finner du bilde av alle 163 tingene som lå i kassa ! Det som ikke blir hentet innen 13. februar blir til stoff i våre nye syprosjekt. 

 

Glemmekasse på klubbhuset ble fullere og fuller for hver dag som gikk, og til slutt bestemte vi oss for å ta affære. Sara og Anna, to systematiske ungdommer, ble headhuntet til oppdraget med å gjennomgå kassa. De holdt på i 3 kvelder og fant 163 ting, 99 % av det flott treningstøy/klær. 

 

Hva gjør vi med alle disse fine tingene?

  1. Der Sara og Anna fant en navnelapp eller et telefonnummer i plagget, så ringte de opp den heldige eier og informerte om at plagget var i god behold og klar for henting. Har du fått en sånn telefon? Kom og hent!
  2. Resten av tingene tok Sara og Anna bilder av, hver eneste vott og hver eneste paraply. Dette gjorde de slik at du kan sitte i ro og mak hjemme og se gjennom alt for å finne ut om det er noe du har savnet veldig. Finner du noe? Kom og hent!

Du kan se alle bildene av alt her: https://photos.app.goo.gl/1AJALmcR87eaTTiw6 

 

Sagene IF har i vinter startet opp et syprosjekt for ungdom, og de mangler stoff og pynt til sine kreative prosesser og plagg. Vi har derfor besluttet at alt innhold i glemmekassen som ikke blir hentet innen søndag 13. februar, vil bli donert til syerne. De vil vaske det og klippe det opp og finne nye måter å bruke det på. 

 

Så for å oppsummere.....

Hvis du ikke ønsker at din gjenglemte Sagene IF- jakke skal bli til trekk til puter i sofaen på klubbstua eller pynt på olabukasa til en av våre syere, så må du hente tingene dine i en fart som høyrevingen på A- laget vil misunne deg! 

 

Tusen takk til Sara og Anna for hjelp og god jobb! Vi har hørt rykter om at de vil gyve løs med samme prosedyre på glemmekassa i Bjølsenhallen i en ikke fjern framtid. 

 

Ta mest vare på hverandre, og nestmest på tingene deres! 

 

Grønn hilsen fra Sagene IF

0
Feed