GRATIS TENNISSKOLE!

Sagene IF inviterer alle barn i 6 - 9 år til gratis tennisskole våren 2023! Det blir trening hver torsdag kl. 17 - 18 fom uke 15 tom uke 17 på Voldsløkka tennisbaner. Første trening blir torsdag 13. april, nye er velkommen alle 3 torsdagene. Du trenger ingen forkunnskaper og du får låne alt utstyr av oss! Tennis passer for alle og vil lover å ta deg godt i mot.

 

Når er tennisskolen?

Torsdager kl. 17 - 18 fom uke 15 tom uke 17.
Tilsammen 3 treninger: 13./4, 20/4 og 27/4. 

 

Hvordan bli med?

Du trenger ikke melde deg på, det er bare å møte opp, vi tar deg imot når du kommer. 

 

Hvis du vil og får til kan du også melde deg på via tennisskolens Spond-gruppe her: https://group.spond.com/NXFZJ

 

Det er løpende opptak på tennisskolen hele tiden. Det betyr at du er velkommen til å bli med, selv om du ikke fikk med deg starten.

 

Hva koster det? 

Tennisskolen er åpne for alle, det koster ingenting.

 

Du trenger kun vanlige treningsklær og sko, alt annet utstyr får du låne av oss. 

 

Hva skjer etter tennisskolen?

Det er først når man har bestemt seg for å bli med videre etter tennisskolen at man blir medlem av Sagene IF. Da koster det også noen penger å være med.  For å holde prisene lave, er avhengig av at foreldene bidrar, og i Sagene IF tennis er det 4 dugnader pr år. Vi vil invitere til et informasjonsmøte for foreldre til alle barn som har lyst til å være med videre etter tennisskolen der vi vil informere om alt dette. Du kan også lese mer om medlemskap, dugnad og priser i Sagene IF her.

 

Det aller viktigste for Sagene IF er at alle får være med! Det betyr at vi har enkle og gode ordninger for familier som sliter med å betale medlems- og treningsavgift. Les mer om det her. 

 

Har du spørsmål? 

Ta kontakt med oss på ledertennis@sageneif.com

 

Velkommen! 

LAST NED FLYERS TENNISSKOLEN 2023!
0
Feed