Gratis judoskole!

Sagene IF judo inviterer alle barn 1.- 7. trinn til gratis judoskole høsten 2022! Det blir trening mandager kl. 16.30-17.30 fom uke 35 tom uke 39. Første trening blir da 29. august. Vi holder til i rommet med de gule og blå mattene i 3. etasje i Bjølsenhallen. Du får låne judodrakt av oss. Det er bare å møte opp, alle får være med! 

 

Når er judoskolen?

  • Fom uke 35 tom uke 39.
  • Mandager kl 16.30-17.30.
  • Første gang blir mandag 29. august 2022.  

Vi vil ganske raskt også tilby trening på fredager, info om det kommer etter oppstart. Når vi starter å trene også på fredager, velger du selv om du vil trene en eller to ganger i uka. 

 

Hvor er judoskolen?

Sagene IF judo holder til  i 3. etasje i Bjølsenhallen. 

Dojoen vår er den midterste av de tre kampsportsalene, og har blå og gule matter. 

 

Hvem er trenere?

Trenerne er fra Sagene IF/Go dai judo og heter Amalie og Oscar. 

 

Hvordan blir med? 

Du trenger ikke melde deg på, det er bare å møte opp. 

 

Hvis du vil og får til kan du også melde deg på via judoskolens Spons-gruppe her: 
https://spond.com/landing/group/OWJVM

 

Vi tar deg imot når du kommer. Da finner vi en drakt til deg som du kan låne under hele judoskolen, og du blir lagt inn i Spondgruppa, slik at du får all nødvendig info. 

 

Vi kjører løpende opptak gjennom hele judoskolen. 

 

Hva koster det? 

Judoskolen er gratis.

Du får også en judodrakt du kan låne av oss under hele judoskolen.  

 

Hva skjer etter judoskolen?

Hvis du vil være med videre etter judoskolen, så må du melde seg inn i klubben. Da koster det også noen penger å være med, men vi gjør vårt beste for å holde prisne lave. Fram til jul vil det koste 100 kr, og  du vil også få tilbud om å kjøpe den judodrakten du har lånt til en billig penge. Fra og med nyttår betaler man medlemsavgift og treningsavgift som gjelder for hele året. Vi er avhengig av at foreldene bidrar, og i Sagene IF judo er det 4 dugnader pr år.  Vi vil invitere til et informasjonsmøte for foreldre til alle barn som har lyst til å være med videre etter judoskolen der vi vil informere om alt dette. Du kan også lese mer om medlemskap, dugnad og priser i Sagene IF her. 

 

Det aller viktigste for Sagene IF er at alle får være med! Det betyr at vi har enkle og gode ordninger for familier som sliter med å betale medlems- og treningsavgift. Les mer om det her. 

 

Hva er judo?

Her kan du se en liten video fra en judotrening for barn!

 

Judo er en japansk fullkontakt kampsport, utviklet i 1882 av Jigoro Kano fra jujutsu. Japansk «ju» betyr «myk» og «do» betyr «vei» – det vil si «den myke veien». 

Judo inneholder ingen slag eller spark, men handler om å utnytte motstanderens styrke til egen fordel, ta kontrollen og få h*n ut av balanse. Målet er å kaste eller felle motstanderen, låse fast eller på andre måter pasifisere motstanderen.

 

Du kan lese mer om judo her. 

 

Har du spørsmål?

Ta kontakt med oss på lederjudo@sageneif.com 

Last ned flyer
0
Feed