Ny runde med gratis judoskole!

Judoskolen vår er så populær at vi må invitere til en ny runde for alle som ikke rakk å bli med på den første! Så nok en gang inviterer vi alle barn og unge 1.- 10. trinn til å prøve judo hos oss! Det er gratis og du får låne judodrakt av oss! Det blir trening mandager og fredager kl. 16.30-17.30 fom uke 46 tom uke 3 (minus uke 51, 52 og uke 1). Vi holder til i rommet med de gule og blå mattene i 3. etasje i Bjølsenhallen. Det er bare å møte opp, alle får være med! 

 

Når er judoskolen?

  • Fom uke 46 tom uke 3, minus ukene 51, 52 og uke 1.
  • Mandager og fredager kl 16.30-17.30. 
  • Første gang blir mandag 14. november og fredag 18. november 2022.  

Du velger selv om du vil trene en eller to ganger i uka. 

 

Hvor er judoskolen?

Go Dai/Sagene IF judo holder til  i 3. etasje i Bjølsenhallen. 

Dojoen vår er den midterste av de tre kampsportsalene, og har blå og gule matter. 

 

Hvordan blir med? 

Du trenger ikke melde deg på, det er bare å møte opp. 

 

Hvis du vil og får til kan du også melde deg på via judoskolens Spons-gruppe her: 

https://group.spond.com/EOQQV

 

Vi tar deg imot når du kommer. Da finner vi en drakt til deg som du kan låne under hele judoskolen, og du blir lagt inn i Spondgruppa, slik at du får all nødvendig info. 

 

Vi kjører løpende opptak gjennom hele judoskolen. 

 

Hva koster det? 

Judoskolen er gratis.

Du får også en judodrakt du kan låne av oss under hele judoskolen.  

 

Hva skjer etter judoskolen?

Hvis du vil være med videre etter judoskolen, så må du melde seg inn i klubben. Da koster det 420 kr i medlemsavgift og 2100 kr i treningsavgift pr år å være med. Vi gjør vårt beste for å holde prisene lave. Du vil også få tilbud om å kjøpe den judodrakten du har lånt til en billig penge.

Vi er avhengig av at foreldene bidrar, og i Sagene IF judo er det 4 dugnader pr år.  Vi vil invitere til et informasjonsmøte for foreldre til alle barn som har lyst til å være med videre etter judoskolen der vi vil informere om alt dette. Du kan også lese mer om medlemskap, dugnad og priser i Sagene IF her. 

Det aller viktigste for Sagene IF er at alle får være med! Det betyr at vi har enkle og gode ordninger for familier som sliter med å betale medlems- og treningsavgift. Les mer om det her. 

 

Hva er judo?

Her kan du se en liten video fra en judotrening for barn!

 

Judo er en japansk fullkontakt kampsport, utviklet i 1882 av Jigoro Kano fra jujutsu. Japansk «ju» betyr «myk» og «do» betyr «vei» – det vil si «den myke veien». 

Judo inneholder ingen slag eller spark, men handler om å utnytte motstanderens styrke til egen fordel, ta kontrollen og få h*n ut av balanse. Målet er å kaste eller felle motstanderen, låse fast eller på andre måter pasifisere motstanderen.

 

Du kan lese mer om judo her. 

 

Har du spørsmål?

Ta kontakt med oss på lederjudo@sageneif.com 

LAST NED FLYER!
0
Feed