Gratis innebandyskole!

Sagene IF inviterer alle barn i 1.-7. trinn til gratis innebandyskole høsten 2022! Det blir trening hver torsdag kl. 17.30-18.30 fom uke 38 tom uke 43 i Bjølsenhallen. Første trening blir da torsdag 22. september. Du trenger ingen forkunnskaper og du får låne alt utstyr av oss! Innebandy passer for alle og vil lover å ta deg godt i mot.

 

Når er innebandyyskolen?

  • Fom uke 38 tom uke 43.
  • Torsdager kl. 17.30 - 18.30.
  • Første trening blir torsdag 22. september. 

Hvordan bli med?

Du trenger ikke melde deg på, det er bare å møte opp, vi tar deg imot når du kommer. 

 

Hvis du vil og får til kan du også melde deg på via innebandyskolens Spond-gruppe her: 

 

Det er løpende opptak på innebandyskolen hele tiden. Det betyr at du er velkommen til å bli med, selv om du ikke fikk med deg starten.

 

Hva koster det? 

Innebandyskolen er åpne for alle, det koster ingenting.

 

Du trenger kun vanlige treningsklær og sko til innendørsbruk, alt annet utstyr får du låne av oss. 

 

Hva skjer etter innebandyskolen?

Det er først når man har bestemt seg for å bli med videre etter innebandyskolen at man blir medlem av Sagene IF. Da koster det også noen penger å være med. Fram til jul vil det koste 100 kr, fra og med nyttår betaler man medlemsavgift og treningsavgift som gjelder for hele året. Vi er avhengig av at foreldene bidrar, og i Sagene IF innebandy er det 4 dugnader pr år. Vi vil invitere til et informasjonsmøte for foreldre til alle barn som har lyst til å være med videre etter innebandyskolen der vi vil informere om alt dette. Du kan også lese mer om medlemskap, dugnad og priser i Sagene IF her.

 

Det aller viktigste for Sagene IF er at alle får være med! Det betyr at vi har enkle og gode ordninger for familier som sliter med å betale medlems- og treningsavgift. Les mer om det her. 

 

Har du spørsmål? 

Ta kontakt med oss på lederinnebandy@sageneif.com

 

Velkommen! 

LAST NED BROSJYRE
0
Feed