Gratis Håndballskole

Gratis håndballskole!

Sagene IF inviterer alle barn fra 1. - 3. trinn, både jenter og gutter, på gratis håndballskole høsten 2023! Det blir trening hver onsdag kl. 17:00 - 18:00 fom uke 37 tom uke 43 på Fernanda Nissen skole. Første trening blir da 13. september. Vi gleder oss til å ta imot flere håndballspillere i klubben! 

 

Når er håndballskolen?

  • Fom uke 37 tom uke 42, høstferie i uke 40
  • Onsager kl. 17:00-18:00
  • Første trening blir onsdag 13. september. 

Hvordan bli med?

Du trenger ikke melde deg på, det er bare å møte opp, vi tar deg imot når du kommer. 

Hvis du vil og får til kan du også melde deg på via håndballskolens Spond-gruppe her: 
https://spond.com/landing/group/YXJXR  

Det er løpende opptak på håndballskolen hele tiden. Det betyr at du er velkommen til å bli med, selv om du ikke fikk med deg starten.

Håndballskolen er spesielt egnet for barn 1.- 3. klasse. Eldre barn som er nybegynnere er velkomne i de aldersbestemte lagene.

 

Hva koster det? 

Håndballskolen er åpne for alle, det koster ingenting.

Du trenger kun vanlige treningsklær og sko til innendørsbruk, alt annet utstyr får du låne av oss. 

 

Hva skjer etter håndballskolen?

Håndballskolen varer i 6 uker (høstferie uke 40). Når skolene er over, inviterer vi til informasjonskveld for foreldre. Målet er å å lage vanlige lag med alle barna som ønsker å være med videre og spille mer håndball. 

 

Det er først når man har bestemt seg for å bli med videre etter håndballskolen at man blir medlem av Sagene IF. Dette koster noen penger, men vi gjør vårt beste for å holde prisene lave. Fram til jul vil det koste 100 kr, fra og med nyttår betaler man medlemsavgift og treningsavgift som gjelder for hele året. Vi er avhengig av at foreldene bidrar, og i Sagene IF håndball er det 4 dugnader pr år. Du kan lese mer om medlemskap, priser og dungad i Sagene IF her. 

 

Det aller viktigste for Sagene IF er at alle får være med! Det betyr at vi har enkle og gode ordninger for familier som sliter med å betale medlems- og treningsavgift. Les mer om det her. 

 

Har du spørsmå? 

Ta kontakt med oss på rekrutteringsleder@sageneif.com

 

Håndball er en helt ny idrett i Sagene IF, vi startet opp høsten 2021! Vi gleder oss derfor til å ta imot flere håndballspillere- med familier i klubben! 

Last ned flyer
0
Feed