Gratis fotballskoler!

Sagene IF fotball inviterer til gratis fotballskole høsten 2022! Det blir en fotballskole for både jenter og gutter 1.- 7. klasse som starter 28. august og har trening hver torsdag kl. 17 - 18 på Voldsløkka landhockeybane. Vi gleder oss til å ta imot flere fotballspillere i klubben! 

 

Når og hvor er fotballskolene?

 • Fotballskolen for gutter og jenter 1.- 7. klasse:
  • Fom uke 35 tom uke 39.
  • Tirsdager kl. 17 - 18 på Voldsløkka landhockeybane.
  • Første trening blir tirsdag 30. august. 
  • Se flyers her. 
 • Fotballskolen for jenter 1.- 4. klasse: 
  • Fom uke 36 tom uke 44, høstferie i uke 40
  • Onsdager kl. 17 - 18 på Voldsløkka landhockeybane
  • Første trening blir onsdag 7. september 
  • Se flyers her.

Hvordan bli med?

Du trenger ikke melde deg på, det er bare å møte opp, vi tar deg imot når du kommer.

 

Hvis du vil og får til kan du også melde deg på begge fotballskolene via fotballskolenes Spond-gruppe her: https://spond.com/landing/group/ZZKTS

 

Det er løpende opptak på fotballskolene hele tiden. Det betyr at du er velkommen til å bli med, selv om du ikke fikk med deg starten.

 

Hva koster det? 

Begge fotballskolene er gratis, det koster ingenting.

 

I begynnelsen trenger kun vanlige treningsklær og sko til utendørsbruk, alt annet utstyr får du låne av oss. 

 

Etterhvert vil det være behov for fotballskol og leggskinn, som deltaker på vår fotballskole får du 20% rabbatt på Torshov sport i Vogts gate på Torshov. Er dette en kostnad du ikke har råd til? Snakk med oss, så ordner vi det! 

 

Hva skjer etter fotballskolene?

Når skolene er over, inviterer vi til informasjonskveld for foreldre. Målet er å lage vanlige lag med alle barna som ønsker å være med videre og spille mer fotball. Disse lagene blir da påmeldt seiespill fom fotballsesongen 2023. 

 

Det er først når man har bestemt seg for å bli med videre etter fotballskolen(e) at man blir medlem av Sagene IF. Dette koster noen penger, men vi gjør vårt beste for å holde prisene lave. Fram til jul vil det koste 100 kr, fra og med nyttår betaler man medlemsavgift og treningsavgift som gjelder for hele året. Vi er avhengig av at foreldene bidrar, og i Sagene IF håndball er det 4 dugnader pr år. Du kan lese mer om medlemskap, priser og dungad i Sagene IF her. 

 

Det aller viktigste for Sagene IF er at alle får være med! Det betyr at vi har enkle og gode ordninger for familier som sliter med å betale medlems- og treningsavgift og/eller utstyr som fotballsko osv. Les mer om det her. 

 

Hvorfor to ulike fotballskoler?

Sagene IF fotball har som mål å øke antall jenter som er med og spiller fotball, og vil derfor kjøre en egen Playmakers fotballskole for jenter høsten 2022. Playmakers er et rekrutteringsprogram utviklet av UEFA og Disney for jenter i 1.–4. klasse. Målet er å introdusere de yngste jentene for fotball gjennom gode treningsøkter der ulike Disneykarakterer tas aktivt i bruk. Moro, lek og fotball er hovedingrediensene, og i år er det karakteruniverset fra filmen «Vaiana» som brukes i øktene. 

 

Alle jenter 1.- 4. klasse er velkommen til å delta på begge fotballskolene om de ønsker det. Men de kan også velge å delta på den av skolene som passe best/ de trives best på. Det er også åpent for å velge av dem man er med på fast, også kommer man innom når man kan/vil på den andre. 

 

Ta kontakt med oss Pak Ling Li på trenerveilederfotball@sageneif.com 

 

Velkommen til alle nye Stjerner i striper! 

0
Feed