Gratis Fotball Fritids Ordning (FFO) for alle 4.- 9. klassinger ut skoleåret

Sagene IF Fotball inviterer alle 4. -9. klassinger til å prøve vår Fotball Fritids Ordning (FFO) gratis fom 24. mai tom 17.juni. 

FFO er for alle jenter og gutter som synes fotball er gøy, uansett nivå. Du kan melde deg på fra 1 til 4 dager pr uke. 

Les mer under.

FFO er et supplement til klubbens tradisjonelle fotballtilbud og ble opprettet i august 2019 for barn som går i 5-10.klasse.

Det er FFO mandag - torsdag på Bjølsen kunstgress på Voldsløkka. Deltakerne møter opp på klubbhuset fra kl.15 for servering av frukt og knekkebrød. Treningen starter kl 15. 30 og vi holder på i 60 minutter. FFO følger kommunens skolerute.

Klubben stiller med alt utstyr som kreves, det eneste deltakerne selv må sørge for er klær og fottøy tilpasset aktiviteten.

Trenerne på FFO er Henrik Hellevik og Pak Ling Li. Begge har NFFs trenerkurs og har bred erfaring som trenere for barn og ungdom i fotball. 

Les mer om FFO tilbudet her 

I perioden fom 24.mai tom 17. juni tilbyr vi alle 4.- 9. klassinger å prøve FFO gratis. Tilbudet gjelder barn/ungdom som ikke deltar eller har deltatt på FFO tidligere. Du kan melde deg på fra 1 til 4 dager pr uke, det bestemmer du selv. Alle er velkommen uansett nivå, så lenge du synes fotball er gøy. 

Ta kontakt med Pak Ling Li ved spørsmål! 

0
Feed