Gratis Bryteskole

Gratis bryteskole!

Sagene IF bryting inviterer til åpen og gratis bryteskole for barn 1.- 7 klassinger fom uke 36 tom uke 42 (ferie i uke 40) høsten 2022. Det blir treninger på onsdager kl. 17.30-18.30, første gang er 7. september. Vi holder til i den innerste kampsportsalen i 3. etasje i Bjølsenhallen. Du trenger kun vanlige treningklær, annet utstyr får du låne av oss. Det er bare å møte opp, alle får være med! 

Når er bryteskolen?

  • Fom uke 36 tom uke 42, høstferie i uke 40
  • Onsdager kl. 17.30-18.30.
  • Første trening blir onsdag 7. september.

Hvor er bryteskolen?

Sagene IF bryting holder til  i 3. etasje i Bjølsenhallen. 

Salen vår er den innerste av de tre kampsportsalene, og har runde sirkler på mattene. 


Hvordan bli med?

Du trenger ikke melde deg på, det er bare å møte opp, vi tar deg imot når du kommer. 

Hvis du vil og får til kan du også melde deg på via bryteskolens Spons-gruppe her: 
https://spond.com/landing/group/WRPBM   

Det er løpende opptak på bryteskolen hele tiden. Det betyr at du er velkommen til å bli med, selv om du ikke fikk med deg starten.

 

Hva koster det? 

Bryteskolen er åpne for alle, det koster ingenting.

Du trenger kun vanlige treningsklær for innebruk, det er best med en bukse med lange ben og en t-skjorte. Vi trener barbeint, så du trenger ikke sko.

Alt annet utstyr får du låne av oss. 

 

Hva skjer etter bryteskolen?

Hvis du vil være med videre etter bryteskolen, så må du melde seg inn i klubben. Dette koster noen penger, men vi gjør vårt beste for å holde prisene lave. Du vil også få tilbud om å kjøpe brytedrakt og sko til en billig penge. Fram til jul vil det koste 100 kr, fra og med nyttår betaler man medlemsavgift og treningsavgift som gjelder for hele året.Vi er avhengig av at foreldene bidrar, og i Sagene IF bryting er det 4 dugnader pr år. Vi vil invitere til et informasjonsmøte for foreldre til alle barn som har lyst til å være med videre etter bryteskolen der vi vil informere om alt dette. Du kan også lese mer om medlemskap, dugnad og priser i Sagene IF her. 

 

Det aller viktigste for Sagene IF er at alle får være med! Det betyr at vi har enkle og gode ordninger for familier som sliter med å betale medlems- og treningsavgift. Les mer om det her. 

 

Har du spørsmål? 

Ta kontakt med oss på lederbryting@sageneif.com

 

Vi gleder oss til å ta imot flere brytere - med familier i klubben! 

Last ned flyer
0
Feed