Godt nytt år!

2023 har vært et helt fullpakket, men veldig fint år for Sagene IF! Vi er nå nær 3000 stjerner i striper som driver med 15 ulike idretter!

Et nytt og blankt 2024 ligger foran oss! Det kan fylles med alt vi synes er gøy, fint, sprekt, vilt, utfordrende, kult, morsomt, spennende, nytt, tøft....Det kan fylles med hva vi vil! 

Les styrets nyttårshilsen til alle våre medlemmer. 

 

Tusen takk til alle dere stjerner i striper som bidro til at det ble et flott 2023! 

 

Det er en svært tilfredstillende og hyggelig oppgave å kunne være en del av et styre for en idrettsorganisasjon som møter utfordringer med positive pågangsmot fra frivillige og ansatte som ruller opp skjortermene for å få ting realisert. Et stor høydepunkt for oss var derfor å se hele 600 fantastiske frivillige stille opp på konsertdugnad midt på sommeren! Det gjorde at vi nådde målet om å få inn over 1 mil kr til en slunken klubbkasse! 

 

Sagene IF er en aktiv, engasjert klubb med mange ulike små og store idretter alt fra Quiddisch til Judo til tennis og fotball til dans og sjakk. Det er det som er spesielt med denne klubben – vi ønsker all aktivitet og alle medlemmer velkommen og bærer organisasjonen sammen, små og store. Dette er mangfold i praksis. Og det funker, snart er vi 3000 stjerner i striper i 15 ulike idretter! 

 

Styrets ønske for året som kommer er at vi fortsetter å stå sammen om friviilgheten for å gi et billig, sunt og gøyal fritidstilbud til våre barn og familier som er tilknyttet til Sagene IF. Alle skal med, alle vil bidra! 

 

Godt Nytt År til dere alle! 

 

2024 kan bare komme, vi er klare!

 

MVH styret

0
Feed