Fotball Fritids Ordningen for 5.- 10 klasse (FFO)!

Fotball Fritids Ordningen (FFO) er et tilbud om fotballaktivitet etter skoletid for ungdom født 2009- 2003. FFO vil holde til i klubbhuset på Voldsløkka, og bruke anleggene i idrettsparken. Deltakerne på FFO får mat og leksehjelp når de kommer fra skolen, samt minst 1,5 time med fotballaktivitet i regi av våre dyktige trenere Pak Ling Li og Fabian Ambrose. Vi tilbyr FFO mandag - torsdag kl. 14- 17. Man kan melde seg på 1, 2,3, eller 4 dager pr uke. 


FFO vil følge skolekalenderen, så det vil ikke være FFO når skolen har fri. FFO samarbeide tett med Etter skoletid tilbudet (EST). Det blir felles opplegg for mat/ måltid og lekselesing (alt som foregår innendørs i klubbhuset).


Fra skolestart i august og fram til 1. november har vi kjørt en gratis prøveperiode med FFO. Det har vært en populær aktivitet, over 50 ungdom har vært med. 

Siste dag i den gratis prøveperioden er 31. oktober. De som vil være med etter dette må melde seg på og betale innen 1. november. Etter 1. november kjører vi løpende påmelding.


Du finner praktisk info om påmelding og betaling på FFO sine sider her.

Du finner info, kan melde deg på og betale direkte herfra.

I Sagene IF er det slik at alle skal få være med uansett økonomi. 

Har du en ungdom som gjerne vil være med, men du vil slite med å betale? Da vil vi gjerne at du tar kontakt med Pak (leder FFO) eller Vibeke (daglig leder), så finner vi en løsning på det sammen.

Har du spørsmål?
Ta kontakt med leder for FFO Pak Ling Li.

Tlf: 22230100- tast 2, rekrutteringsleder@sageneif.com.

0
Feed